Jump to content

paiaka

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от paiaka

  1. Добре бе хора някой от вас се качват и на бояна и на военна рампа ! Е някой виждал ли е да се прави тая ролетка ? Аз съм на Бояна редовно и такова нещо няма или поне аз не съм виждал , това че некви рацери се пуснали и минали покрай такси и айдеееее тия на бояна така и така ! Таксистите ги било страх да минават от там - ДРЪН ДРЪН какво ли ще измислят за да заобикалят и да товарят клиентите !
  2. Мерси на всички за отговорите !
  3. все пак още мнения ще са ми полезни
  4. Здравейте колеги Нормално ли е като отворя каначката на маслото при работещ двигател да пръска по - малко масалце ? На роувъра като погледна вътре и има една ламарина която не дава да пръска ! А на хондата няма и пръска по-малко , НОРМАЛНО ли е това и при вас пръска ли ? Мерси предварително за отговорите .
  5. Благодаря колеги ! ursus нещо против ли имаш ?
  6. Да колега знам не казвам да отменяте вашата среща А ако има някой в района към 18.00 да мине да се видим и да се запознаем П.с. Хондьо не е реегистриран още иначе щях да съм при вас в 13,00 но време има !
  7. Здравейте Понеже членувам във ФЕН КЛУБ РОУВЪР - www.RoverBulgaria.com ( админ съм ) Бих желал ( желали ) да организираме една обща среща ( ако нямате нищо против ) По принцип нашите срещи ги правим всяка неделя на ОМВ Бояна , и утре ще имаме среща - има ли интерес да се съберем заедно все пак сме Полу братя по коли Срещата за утре сме я замислили от 18.00 !Драснете някое и друго мнение какво мислите за предложението
  8. Здравейте и от мен Фен съм на Rover / Honda Карам ( за момента ) Роувър 400 . Онзи ден за член от семейството закупихме Хонда Сивик 6та генерация 1.4i 16v OHC 90коня 96та година , ел стъкла ел огледала , климатик 170К километра Та и аз вече съм с Хондьо ( ще карам и двете когато която реша ) Дайте някакви мнения за тази количка здравина , проблеми ( хронични ) Разход . Мерси предварително Rover = Honda
×
×
  • Създай нов...