Jump to content

voodooavenger

Фен
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от voodooavenger

  1. благодаря за предложенията колеги.ще помисля а защо се насочих към mugen защото го намерих на мн добра оферта а и си мислех че mugen си е mugen.а когато се реша ще поразровя пак да разгледам иначе го намерих за 600 Лева което ме насочи към него специално.
  2. благодаря ти за отговора todorov365 и на другите по горе.вече ще съм уверен и ако ги надуша пак ви ги поствам и щипвам един комплект.
  3. Съжалявам, но не мога да намеря обявата. Гледал съм я на тел. и не мога да я намеря. Звънял съм дори на подобна обява там, но не знаеха съвместими ли са, всъщност не искаха да поемат отговорност и така реших да питам най-вещите в темите с нашите коли. Ако открия обявите, ще ги постна. Благодаря.
  4. Даже не съм го виждал този тъпир. Но като цяло, за сега съм мн.доволен от колата,жена ми е със същата type s 2.2 дизел 2008 от 1 -2 години, но сме се поглезили с всички за модела екстри и сме мн доволни за сега, благодаря.
  5. Не, моята е от Англия и реших да си направих кефа, и да я докара, та аз съм и втория собственик. Идеята ми беше точно за това, да не променям и да се мъча да заблуждавам електрониката на колата, като щом пасва, си купувам от отпред до гърнетата. Нови ги има в интернет от mugen rr пълен комплект и да не ги мисля тея букси, и ламбда сондата. А и мисля, че то ще е по-добре от др. не разбирам, мн.мн. извинете, ако бъркам и благодаря за информацията.
  6. Съвместими ли са генерациите на civic Fn2 Type r и mugen rr от 2008г? Искам да подобря сивика си ,възможно с оригинален детайл. Благодаря .
  7. добре ве пич тампон това ли е проблема думата съжелявам,че я збърках.
  8. не не се обиждам приемам всякакви съвети.мога да го направя свалял съм двигателя на старата си кола и на баща ми на колата но искам да стане качественно и не съм барал до сега хонда и ме е малко шубе да не направя няква мизерия така че и аз съм решил да е в сервиз все пак съм барал немски трактори голфъ и поло така че мисля да е сервиз се пак държим на марката ХОНДА
  9. благодаря ви за отговорите ще опиша какво и има точно за сега открих само горен и долен маншон отпред и отзад маншоните както каза колегата и накладки друго не съм проверявал за сега ще отбележа благодаря все пак държа да кажа че лично според мен е наи добрата кола спестявал съм две години за да мога да си купя и за да мога да я оправя не бих се отказал сега но все пак исках да попитам от наи верните фенове на марката да ми вдъхнете увереност. благодаря още веднъж.
  10. значи имам колата от 1 година и понеже кризата ме одари мощно и неможех много добре да я подържам и сега окачването и е леш и реших да я оправям доидоха стинки.та въпросът ми е защото чух много спекулации отностно окачването на сивика че било кекаво.искам да си дадете мнението по този въпрос и кои колко време искарва с окачване по наще разкопки по улиците.ще съм ви много благодарен.
  11. аз маи го измислих как ще стане ще махна старото пластмасовото и просто хващам новото утре ще гледам да направя някояснимчица ако се върна по рано от работа мерси все пак де
  12. кво общо има уласката с митсубиши би ли ми обяснил крилото седи много добре мога да ти кажа даже а и не съм искал мнение дали ти харесва а просто дали ще издържи напана сори ако ви се струва тъпо но е криза няма стинки а пук и много добре и седи крилото моля за помощ
  13. искам да попитам имам сивик 5 генерация хеч и ми подариха едно антикрило от ево самоче проблема е че за да седи максимално добре трябва да го хвана някакси за пластмасата на багажника тази която е малкото стопче та въпроса ми е някои дали е запознат с това дали ще издържи там ако го хвана ..... мерси предварително
  14. искам да попитам някои дали е запознат под какъв ъгъл трябва да са огънати трабите за въздушнияфилтър за да мога да го сложа на мястото на стрария над фара говорим за 5г хатч ако има значение д16з6 благодаря предварително.
  15. искам да попитам потърсих във форума за свещи нгк моята колица е хонда сивик хатч д16з6 е мотора какъв номер на нгк са подходящи за моята колица.
  16. благодаря ви за отговорите ще се помъча да пробвам аз малко да я разбазикам да виим кво ще стане и дано да има ефект а отностно христолов прав си БЪНН ОТ БОТЕВ.
  17. значи отностно колегата от по горния пост на бултрако съм навит единственно за това че е компютърен проблема тъи като смея да кажа че може да не се изразявам правилно но бих се справил и в моя гараж.просто затова попитах тъи като не съм запознат с хонда от скоро я имам и затова съжелявам за главобола ти.и благодаря на колегата ,щом е от компа ще се ходи в бултракото а някои запознат ли е случаино колко биха ми взели
  18. извинявам се за непояснението двигателя е д16з6 ами немога точно да се изкажа точно но се едно се дави в момента в които трябва да се изреже точно казано начи потеглям на първа стига 3000 оборота задържам малко и давам рязко газ и колата не се изцежда нали а все едно хълца немога да го обясня а относно човека неискам да му правя мръсно на човека от пловдив съм и мисля да си ида в бултракото да ме одерат но поне за един реглаж няма кои знае колко да ме одерат но поне да го направят качествено та искам да попитам относно оборотите те се регулират посредством компютъра или механично благодаря отново
  19. аз за това питах дали има нещо такова защото наистина си признавам конкретно с витек не съм запознат с тва чудо както се казва !!!
  20. братко значи целия проблем е следния че колата ми като примерно подържа 3000 оборота и я задърза на толкова и се едно придърпва като натисна рязко педала на гаста не се изрязва както трябва и понеже нали е голям разбирач и ми каза че хондата трябвало да се настрои по особен начин от обикновенните коли за да си върви като хората и понеже знам че е измамник и реших да питам вас понеже надявам се няма да ме подведете !!! благодаря ви предварително
  21. искам да попитам за витека има ли специално центроване което механично ли е или е на базата на компютърно програмиране на колата.и ако може да ми кажете само за тва центриране кви пари би трябвало да ми вземат щото единственния ми шанс за качественн реглаж в пловдив ми е при един пич много разбирал уж от тва обаче бил кожудерче и ориентировачно ако може благодаря предварително.
  22. извинете ме за недоизясняването пропуснал съм наи важното сивик е благодаря на колегата в саита има доста заинтригуващи
  23. искам да попитам дали някои знае дали изобщо има плазмен километраж за 5 г. и ако има плс ако има снимка да ми покаже или саит или в плд от къде мога да си взема благодаря предварително.
  24. при мен поне двигателя мърка както тигърче пеленаче а за ремонта преготви си над 800 лв щото като се отвори не се знае кво ще е вътре само едно се знае че корпусът ти ще е 6+ все пак е хонда успех в начинанието ти още веднъж аз нямам търпение да се поразработи още малко и да я пробвам както аз си знам !!!
  25. колега преди месец горе долу преминах през същия ремонт.аз карам сивик с същия двигател с доста по големи проблеми от това 1литър на 1000 км. а нещо от сорта на 1л на 300-400 до 500 км зависи от карането. и имах същия проблем с шума.и аз се чудих за друг двигател но е истина да си кажем че няма нормален човек които да има д16 и да не е мачкана а двигател наистина читав е 1000 а после неискам да споменавам регистрацията в кат за кво става въпрос.и реших да я правя ремонта ми излезна точно 900лв смених сигменти накладки гумички филтри всякви ремаци водна помпа и така н.т. и сега е в процес на разработка и смея да кажа че за 500 км не е лизнала масленцето шумът ми се оправи и съм супер доволен от ремонтчето. успех в начинанието дано да съм бил полезен.
×
×
  • Създай нов...