Jump to content

vtechrv

Фен
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vtechrv

  1. Май беше по разумно да ги извикаме и тях т.к. са 3-4 човека и да се разпределим. Сега какво ще стане ако не се съберем 12 ?
  2. Е пишете ме и мен. Пак да ви уча как се играе футбол.
  3. нещо ги мързи от слънцето ама може и да дойдат, само ако знам къде да им обясня да дойдат ??това зад стрелката горе Дапа ли е?
  4. ам аз нещо не мога да се ориентирам по снимката
  5. ха мини ме земи като искаш вече ме знаеш къде съм
  6. Добро утро Христос Воскресе Къде се намира това игрище до затвора ?
  7. 1. ZERO2. Boss`Hogg 3. Аз Красен за другате неделя дай да земим форум Rozali ама да напрайм друг футбол с тях
  8. абе аз предлагам да се съберем тази неделя да играем сами, аз ще взема няколко човека и ще дойдем да играем и после ще отидем да пием по нещо примерно долу на морето на Рапонги имаше хубаво барче
  9. дай дай и аз съм тука в списъка като гледам вече сме 3-ма ако не стигат хора има тука две мадами и те проявяват желание за футбол, може и да има какво да покажат
  10. Аха ми хайде утре да играем. Ние сме 3-ма за сега
  11. Защо не отидем да играем в Морската Градина? Гледам вечер и на игрището и на поляната отдолу играят хората...
  12. Браво Браво много сме добри Давайте снимки да кача в блога
  13. Поздрав Rebekah Del Rio - llorando.mp3 http://vbox7.com/play:46ef332a
  14. Много хубу тоя Радо го отпишете няма да дойде.. а аз незнам къде да дойда. Някой може ли да ми каже къде по точно се намира тая Ледена Пързалка? От Мола нагоре ли трябва да се кача или от Шела някъде. Аз ще дойда от Елпром с автобуса само ми кажете някоя спирка там и кой автобус ходи?
  15. Абе утре къде ще се събираме, че не ви познавам да не ви объркам с тея от Пежо? Мм някой да ми каже къде точно се намира този стадион на младост, че ние не го знаем.
  16. ние сме 2-ма сигурни които бяхме предния път с Белия голф vtechrv (Диди) и Радо
  17. аа ама чеки бе тва Хонда vs Пежо ли е срещата? Аз съм малко сакат във футбола, те колегите видяха в Неделя май ще е по добре да ръфам семки от страни да не ви изложа
  18. Еййй мен що ме пропуснахте бе? И аз пак съм на линия ще си учим на футбол
  19. Май сте прави колеги. Ако сами не се пазим от такива мошенници, няма кой да ни помогне. Затова мисля, че е добре да се направи тази опция Виж преди да платиш задължителна за физическите лица.
  20. Според мен, мисля че няма никакво доказателство кой какво е поръчал и какво е пристигнало. Примерно искам гума за колата и като си поръчам от такъв мошенник и той ми изпрати един кашон презервативи и напише на пратката гума.. Тогава какво правим ? Единствения вариант е да се издава някакъв касов бон че плащаш за точно определена стока! Тези от Еконт трябва да проверяват пратката преди да я вземат и да изкарват касов бон. Преди време гледах как изпращат "Газови пистолети" поръчани от онлайн магазин.. пишеше аксесоар на колета. Аз съм сигурен, че нарко дилърите вече използват Еконт-а. "Прах за пране"
  21. Колеги, искам да ви пратя линк от моите недружелюбни приятели от Пежо Клуб http://www.didita-bg.com/2009/03/%d0%b8%d0...b8%d1%82%d0%b5/http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=36326ВНИМАВАЙТЕ
  22. Колеги, дайте следващия път да отидем да играем един Балет или Салса, че във футбула сме много сакати ;) Ама съм сигурен, че ще бъдем страшен "Балет Хонда"
  23. Хайде ние идваме пък където се видим вече
  24. То ли е голямото игрище? Ок ще се видим там в 12 ако не успея да дойда на ОМВ
  25. Къде в това "голямо игрище" да дойдем направо там, че ще ми е зор да дойда до Затвора без превоз или ше трябва да идваме с "голф бигачката - пенда"
×
×
  • Създай нов...