Jump to content

impress

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно impress

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 7.03.1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Казанлък
  1. кога са срещите колеги, че нещо не мога да разбера кога се събирате
  2. impress

    Jdm Civic Tow Hook

    и аз съм ЗА, колега ... мисля че 8мм. е достатъчна дебелина и се включвам ако правите поръчка
  3. Няма проблем, надявам се да съм бил полезен
  4. Понеже страничните части трябва да се отрежат, защото иначе опират в гумите и използвам едното парче от тях. Режа самия лип точно по средата и там снаждам парчето. Малко трудно се лепи, защото има доста гума в тези липове от Лагуна, но с добро лепило и малко сръчни ръце всичко си идва на мястото, след интервенцията се минава с шкурка остатъка от лепило за да стане гладко, една боя и е като оригинален. След това го хващате за бронята с около 20-30 видиики и няма мърдане. Ще закача няколко снимки от процеса, но са снимани с телефон и качеството не е много добро. Това е на цял лип без дупките, другия не съм го снимал не е трудно трябва да имате малко ръчички и малко свободно време ... успех http://impress.snimka.bg/tuning/honda-lip.672120
  5. Колега от Лагуна става, но трябва да се преправя. Вече два съм си правил за моята от тези с дупките и от целите, но ги удължавах с 10см. някъде.При мен издържат по около 2г. защото е доста ниска и зимата карам на сняг много и от леда му се разказва играта. Но за 20-30лв. за 2г. ги е добра инвестиция, а и си ги правиш различни както ти си искаш
  6. Кога ще е следващата среща колеги ?
  7. Благодаря за помоща колеги, тези дни мисля да го разглобя за да облепя панела с карбоново фолио. Имах предположение че е нещо побобно, но друго си е да почерпя инфо от други сблъсквали са с начинанието.
  8. колеги искам малко помощ как се сваля пласмасата зад волана на която са бутоните на люка,управлението на огледалата както и управлението на парното.Колата е Civic 5gen.
  9. Акумулатора се казва MOLL немско качество,спечелил е много награди както и одобрението за първоначално вграждане в Mercedes, Porsche, Lamborghini, Audi group. На цената на Bosch са, но са много по-добри и с 3г. гаранция, понеже ги продаваме в нашата верига магазини и сервизи имах възможността да тествам много от тях.Учудих се като се запознавах с тях, че има над 100ампера повече стартов ток от колкото го дават по принцип и това е гарантирано, а другите марки имат даже по-малко от упоменатото. След като смених Baner-а си с MOLL вече си мисля че мога да си карам бегачката само на стартер и да спестя от гориво ... хахахаха ... имам и 2 киловата музика закачена в колата която се слуша постоянно, а тя си харчи доста ток, но за този акумулатор не е проблем, без кондензатор не примигват фарове, крушки и т.н.
  10. Аз преди 4 месеца си взех и си сложих на моята кола(мазда 323ф) струва 60лв. и се слага в лявата врата където е командването на ел.стъклата.За шибидаха ми искаха 80 и няколко си лв. но сметнах,че не си заслужава.Има го това в почти всеки магазин където се продават аларми и се слага много лесно,не ти трябва "специалист" да ти вземе парите.
  11. Не съм много запознат с двигателите на хондите и специално сивиците с 4-5 врати.На който попадах по обяви все бяха 1,5-90к.с ,но явно има и с други двигатели.За това питам да знам кое е по-добре за последващ тунинг както по двигателя така и оптичен.Имам си представа колко добре вървят хондите и е доста повече от мазда същите коне(имам 2 мазди 90 и 140 коня),но са някак си мудни вече за мен.За това ще се радвам на помощ за избор на двигател от ваша страна.Благодаря предварително.
  12. Като голям фен на японските возила от мазда се прехвърлям на хонда сивик седан 93-94г. мисля че се води 5ген. Д15Б2 90к.с. Искам да разбера колко ще ми излезне да се модифицира малко от към генерация и чипче+филтърче.По поддръжката нещата няма да са по различни като части и консумативи(масло,ремъци и ролки) както при мазда предполагам.Ще съм ви благодарен ако някой ме светне и какви проблеми мога евентуално да имам с сивика.И се надявам в най-скоро време да съм и аз вече пълноправен член с нова придобивка в клуба и да се виждаме по срещите.
×
×
  • Създай нов...