Jump to content

-Kris-

Фен
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от -Kris-


  1. Продавам джанти OZ Superleggera. Две джанти са в перфектно състояние, другите две имат по една малка кривина. В близките няколко дена ще направя по-добри снимки на всичките 4 джанти:

     

    - 4 броя

     

    - 17 цола

     

    - 7J ширина

     

    - 4х100 междуболтово

     

    - ЕТ37

     

    - централен 70мм (с оригиналните втулки 56.1мм)

     

    - 7.3кг тегло

     

    - 650 лева

     

    Телефон 0988 904 238 Варна, работя с Еконт.

    Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение


  2. http://www.upgrademotoring.com/wheels/ce28n.htm интересно колко би стувала в бг при цена навън без доставка от 500+ $при 2.9 кг за 14ка и 3.5кг за 15ка...

    3.5кг за 15ка , но широка 5.5J което е смешно. 15х7 я дават 4 кила, суперлегерата е 5кг, а разликата в цените голяма. Така че взимате едни шайби от ауди (горе споменатите) 6.1кг и сте готови.

  3. А аз си диря бояджия :)/>/>

    Да ти върна услугата. Мега Бласт по пътя за Казашко, пада се в дясно като идваш от кръговото. Имат фиксирани цени, но доколкото знам има и опция за договаряне.Наско - 0897/900358Красимир - 0899/210 782
    • Нагоре 1

  4. Карай си колата с пълномощно и си свиркай. Без данъци и актове по снимки :)/>/>

    Мога ли да я карам така без да имам проблеми с преглед,и полицай?И какво пълномощно трябва да имам.Бях чул,че вече не е нужно да имаш пълномощно от собственика за да караш чужда кола.
    Минавал съм прегледи и застраховки на коли които не са на мое име по талон и не са ми искали каквито и да е пълномощни. Аз на твое място бих я карал така, множество пъти са ме спирали с чужди коли и не са казвали нищо.

  5. Факт е, че немските марки тук и техните форуми направо са грандиозни сравнение с нашият. Организацията на VW и BMW форума е няколко хиляди пъти по-сериозна от нашата. 2012та година от София посока - Калояново (Дракон) са тръгнали 7000 коли, само от тук. Ние едва организираме събития за 300 коли :)/>. Някои хора тук наблягат повече на цензурата на форума и се трият мнения , отколкото на истинските събития , които трябва да се случват.

    7000 коли :o

  6. попадение..1пръст кит изненада :)/> ноо шкурката е едра :D/>

     

    Публикувано изображение

     

    Uploaded with ImageShack.us

    утре снимки на намазаното че 2 часа чаках още меко :)/>

     

    Значи не си сложил достатъчно втвърдител, моя кит изсъхваше доста по-бързо. Ще стане иначе, няма къде да иде

  7. Днеска изтеглих летните си джанти с думите.Джантите са Kosei K3 и четирите гуми са bridgestone potenza

    Ако позволиш само да те поправя - това не е Kosei, а Kei Racing RSS тайвански

  8. Само да допълня колегата от първия пост - през нотариуса може и без данък за текущата година до март (или април месец беше). Другото допълнение което не видях - купувача плаща в банка малка сума към бюджета на общината в която е регистриран. Мисля че бяха някакви проценти върху сумата на колата.

×
×
  • Създай нов...