Jump to content

RepsoL

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно RepsoL

  • Ранг
    Начинаещ

Последни посетители

588 профилни разглеждания
  1. Вече разбрах за тия Хонди,по добре прелюда!
  2. Колеги сега зърнах за 1-ви път Хонда Кончерто,моля които е компетентен да ми каже каквото знае за тези модели всичко ме интерсува.
  3. Колега Policeman,може ли да ми кажеш ти колко пари даде за твоя,защото аз мисля,че щом твоя е В-тек 2.2 значи върви малко повече от обикновен двигател 2.3i (това е лично мое мнение,за сега),ако не е така моля някой да ме поправи.П.П.Според вас много ли са 6000 лв за прелюд 1994-5 г. на около 170000-180000 км. 2.2 В-тек или обикновенния мотор?
  4. Колеги неска видях един Prelude в мобилето за окло 6000 лв маи беше,2.3i,но непомня дали беше 4WS или не.Въпроса ми е имали голяма разлика в разхода на 2.3 и на 2.2 и каква и въопще какъв разход имат тези прелюд 2.3 ? спешно питам,благодаря предварително!
  5. Ясно вече за В-тек,но там във Вбокса пишат в един коментар,че нормален двигател и В-тек имат почти един и същ разход на гориво?
  6. Колеги понеже не съм от горделивите си признавам че съм много прост.Вчера ми дадоха книжката и сега се возя с една ръждясала разнебитена Корса от '85 г. и неискам това да продължава много.Искам да знам каква е разликата м/у В-тек и обикновения мотор и лично сам се насочих към Honda Civic 1.6 D16Z9 coupe и искам да знам всичко за тази кола и ако може да ми дадете някоя оферта да спазариме разполагам с всичко на всичко 6000 лв.Това ми е за рег. музика и ако има пари и за тунинг понеже съм си пиклйо и това си ми е в душата.Благодаря предварително на отзовалите се!
  7. Колега,съжалявам за колата.Имаш 2 очи и от мен във Видин
×
×
  • Създай нов...