Jump to content

kaweeo

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kaweeo

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 3.02.1987

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Shumen/Varna
  1. И аз имам същия проблем и влезнах да видя какво полезно има в лубимия форум и аз карам с леко под ниското ниво и мислех да долия 50 - 100 мл , но се питам пък има ли проблем ако маслата са различни марки понеже не знам старото какво е смисъл променят ли се работните им характеристики и проблем ли е като цяло ?! Знам , че трябва да са един и същи цвят задължително! иначе се пресичат и става попара в казанчето , но моето е жълто и ако долея малко друго жълто ще има ли проблеми ? Благодаря предварително !
  2. Отностно филтъра на климатика колега , този които се намира под жабката мисля че става въпрос !?! или се бъркам ?! , един приятел пак с хонда имаше точно този проблем парното не духа струя , степен 2 3 4 почти никаква разлика тръгна да сменя разни термостати .. а се оказа че е точно от този филтър .. Имали възможност тои да бъде почиства през определено време или направо трябва да се сменя ? Не съм много информиран но ми казаха , че махането му не е много лесно смисъл трябва да се позаиграеш и да поразглобяваш ..П.П. Колега наистина за сега нямам никакви оплаквания от количката не ме е предавала и няма цигъркания , тракания и др ненужни шумове от този вид .. грижа се за нея като за дъщеричка !
  3. Да ! за 3 000 брато ако искаш да си вземеш нещо което още е в движение 5г сивик хеч .. няма да имаш никакви проблеми не само с тировете
  4. Хората са казали " дават ти книжка за да се учиш " затова умната по пътищата и не се правете на гофджии ;)
  5. това исках да чуя колега джапеин пауер форевер хуху мн сум доволен колеги тия японски автомонили работят като часовник бръъм тик тик тик тик тик тик
  6. 10х за приветстващия дух . Същата като на твоя аватар , само дето сега е със зимни гуми отпред иначе светлосив металик , в най-скоро време ще прекача снимчици , отностно чарколяците гледам всичко да е сменено и съм на ващо мнение като ще сменям нещо 100 про ще гледам да е качествено от такива неща пари не се пестят и вие да сте живи и здрави и драив сафеити !!
  7. kaweeo

    Civic 1.4is 6g

    Здравейте колеги ! Скоро се сдобих със сивиче 6 ген 98' с широките фарове ,хетчбек , с тип двигател D14A4 сиреч 90 к.с. на 140 000 км , изглежда доста запазена както вътре така и вън , смених ангренажен ремък + ролка , масло + филтър и сега наливам само бенз .. това е първия ми персонален автомобил и за сега не мисля че съм сбъркал с избора си ни най-малко ! Очаквам от тази сладурана : издражливост ( доколкото е възможно по бг пътищата ) , икономичност , сигурност и добро поведение на пътя , колата е доста пъргава , лека и се кара лесно , пълни бързо оборотите на 1 и 2 скорост , очаквам още и да казвам "чао" на по дъртичките квадратни голфове по сфеторите , макар и само 90 к.с. всяки сивик е запазил в себе си спортния дух на японската сила ! Как мислите , ще оправдае ли надеждите ми и като хора с повече опит какво още мога да очаквам ?!П.С. Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...