Jump to content

владсан

Фен
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от владсан


  1. Варнааааа :ph34r: Айде колега отговори как можем да си получим ключодържателите :)

    Здравейте, Варненската агитка :-) Ключодържателите са в мен, много са яки - БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА - FENA- адмирации, братле. Та по темата - да се видим в сряда, всички, които имате да взимате поръчаната стока, хаха, на ОМВ-то. За по-нетърпеливите - тел. ми е 0886 101 484 - Владо. Поздрави!

  2. Здравейте, отново :-) Когато поръчката бъде изпълнена, пратката за Варна ще дойде при мен/ само искам да попитам на кого да си дам адреса или да го постна тук?/ Ако не ви се нрави идеята да ги взема аз, за колегите от Варна става дума, давайте други желаещи :thumbs1:


  3. ... този мистър Марин Раковски на какви "антибиотици" е?! След баловете новите - т.е. черната хроника - Благодарение на благословията на шефа на КАТ инцидентите по време на баловете СЕ УВЕЛИЧИХА И ПОВЕЧЕТО ЗАВЪРШИХА ТРАГИЧНО! Евала, баце:lol:


  4. братле, звънкай на тоя номер 058/602 314 - Данъчна служба Добрич, вчера ми се наложи и на мен да проверявам. За твоите 90 кончета, нито данъка ще ти е прекалено висок, нито лихвите, но за глобата, че не си я регистрирал при покупката...попитай ги в Данъчното, ще ти кажат. Поздрави


  5. Айде, компанията, в събота да спретнем едно BBQ на Аладжа-та :D :D Във Виница има сбор-празник, може да се срещнем там и да се организираме в ранния следобед да метнем някоя друга пържола на жарта! Поздрави!

×
×
  • Създай нов...