Jump to content
Guest Victor

Нова функция на форума

Recommended Posts

Guest Victor

Тъй като много хора с времето решават, че никовете, с които са се регнали, са неподходящи и тъй като е тъпо всеки път аз ръчно да влизам да ги сменям след хиляди молби, Емо ме изръчка да пусна една нова опция на форума, която при инсталацията незнайно защо бях пропуснал, а именно възможността всеки от вас да си сменя името, с което се появява във форума. В новата версия има разделение между името, което пишеш, за да се логнеш (Login name) и името, което излиза като пишеш постове (Display name). Смяната на въпросното име става от контролния панел (my controls -> personal profile -> смени име). Засега съм поставил ограничение в период от 30 дена името да може да се сменя само 10 пъти, за да не стават обърквания в стил "тоя пък кой беше, вчера що беше друг". Ако не ви стига, ще увелича лимита. :hondarulez:Приятно преименуване. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Браво! :cool: Мн съм доволен ;)Даже вече го изпробвах.Само едно въпросче...някъде ще се вижда ли всъщност кой е истинския никнейм?И как някой ще ме разбере кой съм бил преди да си сменя името?И пак браво :hondarulez:П.С. понеже си отговорих сам на въпроса...ако има още някой който се чуди...Отивате на Профила на юзера и там горе в дясно от падащото меню Profile Optionsизбирате Member's Display Name History ;)

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...