Guest p0nka7a #1 Публикувано 23 Юни, 2006 Няма ли да направите клон в Бургас на вашия сервиз?Да си имаме и ние 1 опитен доктор.За Хондажиите в Б-с.Аман от майстори за смяна на :Ремък , Ролка , Свещи NGK ( като тези на капака на ангр. ремък ) Масло Мобил 1 - 320 лв. , за тия пари колегите от София си слагат Пълна инжекция на колата доколкото чета в форума.Нормално ли е ??!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 23 Юни, 2006 твърдо ние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #3 Отговорено 23 Юни, 2006 и аз се присаединявам кам колегата в бургас няма кои да ти смени като хората едно болче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #4 Отговорено 23 Юни, 2006 Искаме филиал и в Стара Загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 24 Юни, 2006 Е във варна си имате няколко добри майстори Хем ще се видите със съклубари п.с. 320лв...... какво е това масло бе?!?!?! плати си бензина до София и обратно, купи си маслото.... аз ще ти го сменя 50-60лв (само ) и пак ще ти излезе по-евтино.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 24 Юни, 2006 Ремък , Ролка , Свещи NGK ( като тези на капака на ангр. ремък ) Масло Мобил 1 - 320 лв. <{POST_SNAPBACK}> Абе май не е само маслото и цената и тука не е много по-различна ... ако естествено това не е цена само за смяната на изброените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 24 Юни, 2006 опааааа. малко се олях... мислех че само за маслото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #8 Отговорено 24 Юни, 2006 (Редактирано) Редактирано 24 Юни, 2006 от ASRACING Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #9 Отговорено 24 Юни, 2006 Искаме филиал и в Стара Загора <{POST_SNAPBACK}> ....ти кво ше ремонтираш в тоя филиал.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #10 Отговорено 24 Юни, 2006 Някой ако знае някои добър майстор в Б-с да каже савсем сериозно щото тука е Ужаст! а за смяната на тези консумативи които сам изборил струва 320 лв да правилно сте прочели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned #11 Отговорено 24 Юни, 2006 Да ви кажа и в Плевен сме зле със сервизите за Хонда,та подкрепям идеята за филиал на сервиза на Омбре,но както всички знаем става въпрос за много пари,та ако някой има излишни и се чуди къде да ги инвестира нека да заповяда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #12 Отговорено 25 Юни, 2006 Май няма да ни огрее скоро в Б-с вече работата е отчайващта,Омбре кажи някой познат майстор ако имаш тука в Б-с да го посетим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #13 Отговорено 25 Юни, 2006 Стоян Апостолов/рали-пилота/ има сервиз по пътя за Созопол.Отдалеч се вижда...има надпис "Honda".Обаче нямам представа кви са цените при него !Отиди и провери! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #14 Отговорено 25 Юни, 2006 roadracer , този сервиз го знам баща ми като имаше още Моцквич( Преди балдър години ), но 1 пат сам ходил там и не искам повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #15 Отговорено 25 Юни, 2006 Варна е на 130км. Хората, които ще ти помогнат, за парите в реалните им граници са:Дидо (Miyamoto) 0897977123 и Дидо (Chikiriki) 0889668266 само да не съм им обиркал никовете, че после ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #16 Отговорено 26 Юни, 2006 Майтап да няма то тъй е по добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове