barb_wire 0 #1 Публикувано 17 Юли, 2010 Здравейте, значи цяла нощ карах до морето, и се появи следния проблем, на около 200км започва да се качва температурата на водата.... спирам, чакам да се охлади системата, отварям капачката на радиатора и той изгубил около литър, че и повече течност (защото после толкова съм долял). Отварям разширителното казанче - пълно догоре... изсипвам антифриза от казанчето обратно в радиатора и пак карам около 200км до следващото преливане Системата не губи вода, просто я събира в казанчето, а радиатора остава празен... Моля помагайте, че на връщане ще откача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 17 Юли, 2010 Капачка на радиатора-от това почваш А и карай по-лекичко да и е лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivohondacivic 0 #3 Отговорено 17 Юли, 2010 Вдигни казанчето на по високо ниво от радиатора пусни парното да работи ,така ще се обезвъздуши системата,гаранция ,че имаш въздух останал в системата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilian83 2 #4 Отговорено 17 Юли, 2010 Добре дошъл в клуба.Прочети моята тема за Акорд Ф18А3 ихвърля водата.Първо пробвай със смяна на капачка на радиатора после ще говорим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 17 Юли, 2010 Системата не губи вода, просто я събира в казанчето, а радиатора остава празен... Моля помагайте, че на връщане ще откача Цък - втори пост, стр. 3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #6 Отговорено 17 Юли, 2010 Даам ако аз съм "гарнитурата" :D , теб спокойно мое си те кръстим"капачката" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 17 Юли, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #8 Отговорено 17 Юли, 2010 (Редактирано) Даам ако аз съм "гарнитурата" :D , теб спокойно мое си те кръстим"капачката"Може пък и да е прецакана,не е гаранция че веднага е гарнитура,въпреки,че в 99% от случайте е Нека почне от нея,все пак доколкото чета е на море човека ....Няма как да прави сложни диягностики и ремонти... Редактирано 17 Юли, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barb_wire 0 #9 Отговорено 17 Юли, 2010 Здравейте и много слънчеви поздрави от нашето морце Изчетох всичко и съм много благодарен на всички, добре, че преди седмица две си купих радиатор (който още не съм сменил) и имам друга капачка, и веднага както се прибера в София ще започнат и моите терзания по проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tsanko #10 Отговорено 10 Август, 2010 Е колега какво стана, откри ли къде е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове