Jump to content
Guest honda bassmbass

honda jazz

Recommended Posts

Guest honda bassmbass

кажете нещо за тоя автомобил че искам да взема един на дядо ми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

кажете нещо за тоя автомобил че искам да взема един на дядо ми

<{POST_SNAPBACK}>

honda jazz е автомобил с който да се джаскаш то си е написано на табелката :)

иначе според мен колицата си я бива малка е малко харчи ,не е за рали ама дядо ти надали мисли да става racer на стари години така ,че взимай и не мисли ;);):ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone
:ph34r: готина количка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

симпатичен градски автомобил с добре вътрешно пространство за класа си...В общи линий е добра :ph34r: все пак е хонда като се има предвид кога е почнала да се произвежда и че се произвежда и до сега смятам че за хонда това е печеливш модел следователно добре котиращ се от което може да се заключи и доказал се! :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Отговорено (Редактирано)

Jazza е страшен!!! Карам от време на време --- икономия голяма 4/100 извън града в него 5/100 1.2 - 54 к.с. мисля - върви си много приличновътре е адски просторно - виждаш целия свят с тия огромни прозорцивисока е и има късо междуосие - джип !!!!!!виж задължително каретата!!!и ушите на задните амостисьори, че гниятзадните вежди също гният,но това не е болка за умиранешибидаха гние ако има дено другото е суперима ебати фаровете тая кола!!!Повече ще научиш от съклубаря "JAZZA" - неговия Jazz търкалямно ако излезе читав ще си напазаря един и аз

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Към всички - все пак уточнявайте за кой модел JAZZ точно говорите, защото има Хонда ДЖАЗЗ модел който излиза 2002-а година, а също има такъв модел който излиза 1981-а година :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Към всички - все пак уточнявайте за кой модел JAZZ точно говорите, защото има Хонда ДЖАЗЗ модел който излиза 2002-а година, а също има такъв модел който излиза 1981-а година  :)

<{POST_SNAPBACK}>

говора за Jazz до 87г.

от 88 вече е по заоблен и тръшнат и мене много ми харесва

а за новия незнам :ph34r: - нямам маблюдения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

`Jazza е страшен Карам от време на време --- икономия голяма 4/100 извън града в него 5/100 1.2 - 54 к.с. мисля - върви си много приличновътре е адски просторно - виждаш целия свят с тия огромни прозорцивисока е и има късо междуосие - джип`и аз точно този имах! жесток е хем върви съвсем прилично хем е много проходим само да не се удряш с него...с моя съм ходил на хиляди особени места като черни връх перелик и всевъзможни хижи и гори а пък със сгънати седалки става като камионче

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

да бе 4-5 друг път ... поне 8-9 та дори 10-11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Нещо не е добре!!! --- аз съм го засичал извън града 4,3/100 при равномерно каране 100 км/ч ---- в града 5.5 ---- а бе с 5 лв --> 50 км. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...