KpaTyH 25 #1 Публикувано 19 Декември, 2008 Здравейте.От тази вечер имам следния проблем-изведнъж колата взе адски да скърца отпред вляво около колелото при преминаване през неравности.През дупки не съм минавал.Клатих купето странично-няма скърцане,но като клатя нагоре надолу левия калник-скръц скръц скръц.Много гадно е и дразнещо.Някаква идея къде да търся проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taz1 4 #2 Отговорено 19 Декември, 2008 И аз имах сасхтият проблем като смених амортисиорите и пройините изчезна. Предполагам от аморисиора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 19 Декември, 2008 ако ти скърца и като движеш волана може да е шарнир ! при мен беше долен и скърцаше непоносимо. Като го сменях , беше толкова зле , че незнам как не съм се претрепал някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #4 Отговорено 19 Декември, 2008 (Редактирано) Някакви други предположения.Амортисьора на клатене изглежда добре,а и да се скапе изведъж баси..И като въртя волана и направо и по инерция и на скорост си скърца само да мина през неравност Редактирано 19 Декември, 2008 от KpaTyH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #5 Отговорено 20 Декември, 2008 Странното е ,че днес сутринта не скръцна изобщо,но не вярвам да се оправи ей така от самосебе си,след като снощи беше по зле и от мосвич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #6 Отговорено 20 Декември, 2008 Ми според мене не е каре защото то се обажда най вече като даваш гас в завои . залагам на шарнир или амортисьор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #7 Отговорено 20 Декември, 2008 Само един основен преглед на предницата ще те оправи! Може да е от тампоните, те скърцат особено когато е мокро и се набият калиша в него. Така най-бързо се дозакъсват ако е почнал и се появява скърцането. Щарнирите нескърцат, а тропат! Амортесиорите са за успокояване на прожината и да поемат неравностите от пътя, ако не са наред, колата става нестабилна и се клати доста. Така че по всичко личи че е тампон. Отиди на майстор да огледа ако ти сам неможеш. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 20 Декември, 2008 Само един основен преглед на предницата ще те оправи! Шарнирите нескърцат, а тропат!1-во: най-често след основен преглед на предницата "майсторите" казват: "Нерабрахме от къде скърца" или "трябва да си смениш това, това и това.." и след смяната да продължи да си скърца. ...2-ро: Шарнирите СКЪРЦАТ и то ЯКО. Явно на си попадал на такъв Моя такъв звук издаваше все едно два метални предмета се трият на сухо, беше направо ужасно! Абе все едно несмазани панти на портите на текезесето :D ама все пак ако не си много наясно с окачването все пак ще ти се наложи да я караш на "майстор". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #9 Отговорено 20 Декември, 2008 виж вътршния накрайник като хванеш щангата и я разклатиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #10 Отговорено 30 Март, 2009 teror1sta се оказа прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 30 Март, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
windrider 0 #12 Отговорено 30 Март, 2009 И при мен го имаше този проблем понякога е от долните шарнири на кормилната штанга... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове