sunny 0 #1 Публикувано 11 Ноември, 2008 Колеги,моля дайте ми идея как да подготвя и с каква боя да си боядисам пласмаси в купето!От предният опит нищо не се получи,грозна картинка!Може би проблема ми беше че ги пръснах със спрей от 10 лв Моля за идеи,че така е много грозно и ме дразни!значи пласмасите са- лайсната около дръжката на вратата,вътрешната за затваряне!Ръкохватката на вратата(Пак за затварянето),пепелника,капачето което закрива отделението за аудио касетите,под ръчната спирачка капачето което закрива болтчето,заден пепелник и въздуховодите които се намират отгоре на таблото(Малките които духат само към страничните прозорци а не централните които се въртят) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 11 Ноември, 2008 вземаш си един обезмаслител,един спрей-боя тея от 10лв и основа за пласмаси и малко много финна шкурка за да можеш да си оправиш старите глупости които си сътворил измиваш добрес вода,обезмасляваш,после пръскаш с основата и полагаш боята.лесно е и става добре успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #3 Отговорено 11 Ноември, 2008 а накрая лак да сложа ли или няма смиъл? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #4 Отговорено 11 Ноември, 2008 Колега според мен е най- добре да ги свалиш, да ги изтъркаш хубаво с водна шкурка на вода, да ги изчакаш да изсъхнат добре, и зависи с какво искаш да ги боядисваш - със спрей за пластмаса/брони/ има черен, сив но са матови, пръскат се директно/без основа и лак/, ако искаш друг цвят, първо пластификатор-основа за пластмаса, боя и накрая 2, 3 слоя лак през 1 час, за да не се набръчка. Лака се слага за да предпазва боята и е хубаво да има повече от един слой. Не се бърза, няколко ръце по малко, защото ако се прекали става релефен. Също е хубаво да се прави в отоплено помещение, не много прашно, за всеки случай напръскай с вода пода преди да пръскаш. Успех, дано съм ти помогнал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #5 Отговорено 11 Ноември, 2008 мерси колегиА запознати ли сте дали тези всички неща може да се намерят под формата на спрей?Тоест в флакон да е и боята,и лака,и основата за пластмаси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #6 Отговорено 11 Ноември, 2008 (Редактирано) Спомни си какво казаха колегите тук Редактирано 11 Ноември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #7 Отговорено 11 Ноември, 2008 Всичко има на спрей колега, потърси в бояджийските магазини....и Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #8 Отговорено 11 Ноември, 2008 Препоръчвам това -> Click!Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #9 Отговорено 11 Ноември, 2008 хаха,перфектно обяснение със снимки!мерси колега!Мисля,че няма да имам проблем с тия пусти пластмаси вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове