Jump to content
Guest KONI

Загрява

Recommended Posts

Guest KONI

здравейте колеги.от няколко дена колата D13 по сфетофари и намясто започна да загрява.оказа се че вентилатора на радиатора не върти утре ще проверя дали този вентилатор работи като му подам ток от акумулатора директно.но въпроса ми е имали някъде предпазител или къде да търся проблема ако вентилатора работис подаден директно ток.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

видях какво съм направил и много съжалявам нещо интернета ли аз ли не сме в ред тази нощ.съжалявам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има реле и бушон. релето е отпред при двигателя. Мисля че и бушона беше там...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има реле и бушон. релето е отпред при двигателя. Мисля че и бушона беше там...

предполагах че има нещо такова но като не знам не знам.все пак би ли конкретизирал мястото на това реле и бушон.благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да кажа при мен какво беше станало...загряваше доста... и аз си милех кво ли не ..обаче нямах кинти и нищо не сменях...не се бях сетил за перката изобщо..разбира се оказа се че не върти...проблема беше разхлабена връзка...всичко си беше както трябва, но едните букси, който са до двигателя не даваха явно добре контакт...при малко наместване перката се върти като полудяла..едвам я спирам :whistle: та може и това да провериш дали навсякъде по веригата всичко е изправно :)П.С. релето е при другите в черната кутия, която е над десния калник..пише cooler fan или нещо такова

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

или бу6он4ето,или дат4ика на перката,лесно се сменя и не е скап.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...