Jump to content
Guest WILDMAN

Сервиз и резервни части за Хонда в Пловдив?

Recommended Posts

Guest WILDMAN

Здравейте нов съм в тази марка :thumbs1: и се интересувам към кой сервизи и магазини за резервни части да се обръщам в Пловдив.Изключвам официялното представителство :) Предполагам са професионалисти но и "брадвата" е добре наточена като на всеки оторизиран представител

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

магазин засега е Самурай до Папараци - 10% отстъпка за членове на клуба а сервиза е официалния - за нас са поприбрали брадвите, а се надявам след като се накиприм с официалните си членски карти да обърнат "мекия бруст" :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както винаги си изчерпателен !!! Навремето в Наста-кар уговарях отстъпки за клуба до 20% , но май се изместиха в друг магазин....нещо ми се губят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър сервиз, макар и малък е сервиз Манол - това е отляво до входа на стадион 9-ти септември, има автомивка до самия сервиз. Момчетата си разбират, работят на сносни цени и при това работят бързо, без да те мотат излишно, преди докато бях с ровер съм ги посещавал няколко пъти :) !!! сега откаккто съм с хондата само като я купих ходих да сменят ангренажен ремък и за друго не ми се е налагало и дай боже да не ми се налага ;) ;) !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...