Jump to content
Guest Demon

Колегата Pardox_sf имал много фенове!

Recommended Posts

Guest Demon

Имам едн регистрацийка в data.bg, където си слагам файлчета и някоя и друга картинка на Хонда :( Та там посъбрах някой от по-популярните филмчета с Хонди и картинки. Та всеки който има регистрация в data.bg знае, че там има статистики на Download и не само за трафик, ами и кои файлове най-често са сваляни?Та сега след краткия увод идва най-интересната част ;) Най-сваляните програми са естествено Service Packs и Драйверите. Но от една седмица ми се набива и един файл в очите и това е филмчето на Парадокса и неговата Хонда, с която вдига 240+ км./ч. Та неговото фимче е в 3-ката най-сваляни файлове. Него го следват популярни файлове като Mozilla Firefox, ATI Radeon Drivers - w2kxp_Omega драйвери и прочее и чак след да кажем 10 места по-надолу почват да се появяват първите филмчета с NSX-и и прочее.До сега мога да кажа, че не е имало друго филмче с Хонда добило такава популярност в директорията ми, а това и за колегата Парадокс си е някакво признание все пак ;) Поздравления пич, явно много хора са ти се зарадвали! ;) А ето и линк към въпросното филмче, за по-новите членове на клуба, които са го пропуснали: Линк към филмчето на колегата Парадокс.А тук е директорията с всички филмчета, които са му конкуренция: Honda movies link!А тук по междудругото слагам и една малка галерия с хондички, която бих споделил с всеки. Бих я и пообновил, ако ъплоада на дата.бг не беше почти перманентно счупен (поздрав към админите на free сървъра, ако имам фирма, едва ли вас ще наема!): Honda Images and Wallpapers.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Дата.бг е супер скапана напоследък -> непостоянна връзка -> за да смъкнеш нещо, щеш не щеш, пускаш фрагментиран даунлоуд (в дата има някакво ограничение за 4 едновременни конекшъна, поне за моя провайдър, в рамките на хомОлан може и да го няма), а повечето хора така и така използват Флашгет, който пък е известен със склонноста си да дърпа с 10-20 конекшъна едновременно -> статистиките на Датата се шашват -> ето ти резултат. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Дата.бг е супер скапана напоследък -> непостоянна връзка -> за да смъкнеш нещо, щеш не щеш, пускаш фрагментиран даунлоуд (в дата има някакво ограничение за 4 едновременни конекшъна, поне за моя провайдър, в рамките на хомОлан може и да го няма), а повечето хора така и така използват Флашгет, който пък е известен със склонноста си да дърпа с 10-20 конекшъна едновременно -> статистиките на Датата се шашват -> ето ти резултат. :(

Ей я не омаловажавайте постиженията на Парадокса!Има и за homelan ограничение, но е около 20 сесии. И от там не мога да се докопам до seach engine-а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

чак пък 20 конекции , мисля че е до 10 ограничен ...(л)усерите извън HomeLan са по-между другото, нямат привилегиите на homelan-ските (л)усери (защото на homelan-ците тарифните пакетите им стигат до 8Мб/с (1МБ/с) (вечер дори 3-4 пъти по-големи скорости)) и тъй като дата.бг е собственост на HomeLan и ... така ... :)и проблема с датата е "леко" хардуерен :)сървърите са вече доста старички и греят като акумулиращи печки в една стаичка с размерите на тоалетна, и ще слагат допълнителни климатици само за тях :) , щото сегашните не смогват ...от друга страна не си дават много жега да ги оправят щото НСБОП са им казали да трият всичко нелегално (това се досещате че е над 90% от съдържанието на сървъра ;) ), така че ще правят торент и те маи ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
:) Колеги, моля ви ;) Идеята ми не беше да обсъждам връзката на дата.бг, че са скапани са такива. Но статистиката си я бива и е истинска. Тя отчита колко пъти е свален даден файл и колко гб. трафик е натрупал. А на Парадокса файла е в първата 3-ка :) За мен това си беше постижение! Все пак Sp2 за winXP дето е на 1-во място е издърпано около 80 пъти за 4 дена!И аз ще повторя на Магнум думите, Да не подценявате постижението, за мен си е постижение и за това исках да го споделя тук в клуба :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen
:):);) Извинявам се че се отплеснах ;) (няма да се повтаря :);) )а колко пъти е теглен не разбрах, тва че е в топ 3 е хубаво, но колко download-а е записал ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Тва няква първоаприлска шега ли е?Ся остава и във вестниците да ме публикуват и... :):)П.С. Днес като влезнах във форума бях шокиран 5мин докато прочета, че сме 1-ви април...

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

хахахаха.......Парадокс и аз така гледах от начало като повечето ви! Иначе до вестници......ами мога да те уредя в Автопазара, някоя и друга статийка ще спретнем :) Иначе си си спечелил явно фенове, без майтап. Макар и задочни, които не познаваме най-вероятно, нито ти, нито аз. Ако се притесняваш мога да махна филма от дата.бг, но до колкото си спомням те питах имаш ли нещо против и ти каза НЕ. Ако сега си размислил казвай......? :) Иначе като статистика:Клипчето е дърпано 55 пъти и е направило трафик 671 мб. Наистина не помня кога му ресетнах статистиката и от кога се брои това, но си седи в ТОП-а :) Все пак да не забравяме, че имат система следяща доблираните файлове и другите клипчета с Хонди ги има само при мен за сега, та се конкурира с абсолютно всичките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Парадокс,

ето статистиката дето искаше да я видиш и ме пита за нея. Няма друг начин, освен да я сваля като скриин, иначе трябва да влзенеш в датата с моя акаунт.....

Сега цифрите са по-малки от колкото към момента в който пуснах темата, но подредбата си е същата. Може кампанията против Free Сървърите да е намалила посещаемостта, което се е отразило в 10-тици пру първите файлове в класацията.

Ако се отваря бавно, бъдете по-търпеливи :bounce:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

споко.....само аз съм дръпнала филмчето 54 пъти за 1 седмица ....голяма фенка съм му.... :ph34r: ....шегувам се естествено...явно има и други освен мен ...да са живи и здрави и той и хондата му :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ако се отваря бавно, бъдете по-търпеливи :ph34r:

А ако не мога да го изтегля :bounce: Опитвам от около месец и не става.Като изтегли 32,33кб и зацикля.Ако някой може да го качи другаде като на нашия сайт примерно и от там да го дръпна по-лесно.Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

За съжаление една известна част от доставчиците на интернет имат доста лоша скорост до hit.bg, но само там има свободно web пространство, на което можеш да качваш в момента без проблеми :angry: Към датата няма ъплоад от седмици, или поне към store3, другите фрее сървъри също имат проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Бреий, верно 240! Искрено се надявам, обаче да не е като онзи клип с онази калибра дето вдига 290. :angry: А този сивик, би трябвало да ме "откине" с доста. ВТЕК ли е? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Да, двувалов по каталог 160 коня, ама този ги е подминал. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...