ivorpetkov 16 #1 Публикувано 19 Януари, 2008 (Редактирано) Колеги, някой да е слагал кожа на волана?Става дума при Civic 6-та генерация с AirBag.Тука някъде се мотеаше един линк към тапицери, но не видях снимки за такова изпълнение.На този волан, ако се сложи дали ще е добре?И дали няма да стане много дебел?Става дума за истинко изпълнение с шев отвътре, не за разни грозотии дето си ги намотават на кормилото. Редактирано 19 Януари, 2008 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 19 Януари, 2008 Ами аз. Точно при тези същите тапицери. Не прекалено, приятно дебел става волана.Airbag-а не се тапицира, само останалата част. По лъчите където не може да се зашие е залепена кожата.Дали е добре - да, аз съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #3 Отговорено 19 Януари, 2008 При мен си е оригинално с кожен волан,не знам за ина4е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest INTEGRA_R #4 Отговорено 20 Януари, 2008 Колега и аз имам вече повече от година кожен волан.И на мен лично много ми допада.Въобще не става толкова дебел волана,много е приятно.Сложиси няма да съжаляваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #5 Отговорено 20 Януари, 2008 и на мен оригинално ми е кожен и по лъчите е зашит включително. иначе онези тапицери са добри, но за волани не знам. гледаха моя и казаха - хмм, добре е направен, къде ги правят така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Muggs 0 #6 Отговорено 21 Януари, 2008 (Редактирано) И на мене ми стана интересно, та да питам колко струва такова удоволствие? Приблизитено. Редактирано 21 Януари, 2008 от muggerud Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lordross #7 Отговорено 21 Януари, 2008 Аз също имам оригинално кожен волан. Единственото неприятно е че когато са ти мокри ръцете се хлъзга много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #8 Отговорено 21 Януари, 2008 muggerud - Примерни цени 60 изкуствена, 80 естествена, 130 лв. много дебела естествена за баровци в Лозенец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedrum #9 Отговорено 22 Януари, 2008 И аз да се включа:кожата винаги е била едно много добро решение,но изисква подръжка(третира се периодично със спец.спрей,иначе бързо се захабява и протрива).Колегата по горе е описал добре цените за услугата.Аз в моя случай предпочетох направи си сам,за собствено удоволствие и стана яко.В "Импас" имаше промо на естествени кожи за волан на"Пилот",взимаш, има схема за шиене,конец и игла и действаш.Проблема беше в цветовете.Тези с промото по 12лв.бяха много алтернативни(жълто,син и червен),а черното -40лв.Първо тествах син,хареса ми и после си взех черен.Ако са ми останали снимки ще ви ги покажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedrum #10 Отговорено 22 Януари, 2008 Ето как изглежда шева...Но цвета беше доста алтернативен,така че бе подменен много скоро.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #11 Отговорено 24 Януари, 2008 Благодаря на всички отговорили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове