Jump to content
Guest pioneer

От барабанче на дискче

Recommended Posts

Guest pioneer

Имам сивик купе 6та генерация 99г. задните спирачки са барабанчета :cool: ... може ли да ги смена на дискчета ма по някакъв си нормален начин както си му е реда ... тоест дали това може да си се прави ... :) и какво точно трябва да се направи :D:cool: а бе разбрахте ме хахах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто съвет,карай си с барабанчетата,тя колата и така си спира доста добре с тия дискове отзад след време само ядове,ма ти си знаеш. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pioneer

то то ва ще става другата година първо ще е узвочаването :cool: ... ма искам да знам дали може да се направи като права окачването и това ще стане щото с тея барабани ме е страх да влизам с ръчна в завойте щот са ми казали че не е хубаво с голяма скорост и барабани .. иначе да колата си спира добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то то ва ще става другата година първо ще е узвочаването :plane: ... ма искам да знам дали може да се направи като права окачването и това ще стане щото с тея барабани ме е страх да влизам с ръчна в завойте щот са ми казали че не е хубаво с голяма скорост и барабани .. иначе да колата си спира добре

искаш ръчна , не слагай диск отзад :) аз само за това съжалявам че съм с дискове ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pioneer

пфффффффф един ми каза че като си с барабани ако с голяма скорост дръбнеш ръчната 2-3 пъти им ебаваш майката докато с дискове нямало проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пфффффффф един ми каза че като си с барабани ако с голяма скорост дръбнеш ръчната 2-3 пъти им ебаваш майката докато с дискове нямало проблем

не съм казал , че има проблем :plane: ... казах ,че няма ръчна ... ако искаш да пробваш пиши едно лично и ще се уговорим да ти дам ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а усещаш ли разлика в спирането по добре ли спира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а усещаш ли разлика в спирането по добре ли спира

ами не знам , не съм карал кончерто с барабан :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един въпрос малко не на място: :) Как да направя обратен завой с ръчна на кола с автоматични скорости...........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искаш ръчна? забрави дисковете!пък и каква е тази "висока" скорост с която опъваш ръчни? Аз поне още на познавам хора които с над 80 да пипат ръчната....

:unsure:няма да повярваш , но преди 7 години, майка ми ми дръпна ръчната със 100 на магистралата в мъгла ... не се въртяхме , но гумите още май си стоят там - причината няма да ти я казвам , но най общо - жените обичат да се държат за възможно най-много неща в колата и като се набрат между тях стават чудеса :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...