Jump to content
marinkiss

За какво да внимавам при покупка на Cr-v?

Recommended Posts

Здравейте!Преди малко се регистрирах във форума, за да попитам няколко неща за Honda CR-V (2.0i, 1999-та година, пробег 103 000), която днес ми грабна окото в Дупница.По принцип бях тръгнал да търся Toyota RAV4, но Honda-та ми замая главата от пръв поглед :dry: Понеже виждам, че тук се навъртат доста разбирачи (в добрия смисъл на думата) бих искал да попитам следните неща...1. Какво ще кажете за CR-V срещу RAV4?2. Съмнително ли е според вас CR-V с горните параметри за 12.500 лв? В mobile.bg много рядко се появява подобна Хонда за по-малко от 14.0003. За какво трябва най-много да се внимава при покупката на CR-V? Някакви характерни недостатъци за модела има ли?4. Има ли между вас технически компетентен човек, който е съгласен да дойде с мен в Дупница за втори оглед непосредствено преди покупката? Естествено срещу заплащане!5. Каква сума трябва да приготвя за обслужване на автомобила след покупка?6. Каква оценка давате на този автомобил от гледна точка на техническа надеждност? С други думи, колко често ще го водя в сервиза и колко скъпо струва поддръжката като цяло? Тук оценка по десетобалната система ще ме ориентира достатъчно добре :) Аз не съм агресивен шофьор, карам доста спокойно и внимателно! Досега не съм имал проблеми с автомобилите си заради нескопосано каране от моя страна...Предварително благодаря за информацията ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По отношение на т.1 според мен Honda-та е много по-добра от Toyota-та.Аз съм чувал много добри отзиви за модела. Май в ценовия си клас е най-добрия избор. Само Subaru Forester е от тази класа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По отношение на т.1 според мен Honda-та е много по-добра от Toyota-та.Аз съм чувал много добри отзиви за модела. Май в ценовия си клас е най-добрия избор. Само Subaru Forester е от тази класа.

Колкото и да ми е тъжно да го кажа новият ЦРВ на ХОнда особенно дизела е перфектен .Но старото към което ти си се спрял смятам че по добре да вземеш Тойотата .Сблъсквал съм се с такава Хонда и имаше проблеми около диференциала и изпускателната система.За мен ми е Чудно защо Хнда не си продават Американските Сувове в Европанаистина са добри.Но Аз лично ако трябва да избирам между новите бих избрал новото ЦРВ пред РАВ4 но от старите РАВ4 бих си взел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи аз доста се бях запалил по CR-V и проучих това онова.Първо виж дали това CR-V е след модификацията след април 1999 ако не се лъжа.Там вече мотора е 150 к.с. пак при 2000 куб. а не 124 к.с. както е при първия вариант, който е доста по-тромав.Също така тук вече и проблема с диференциала е отстранен.Тази кола е най-добрата в класа си и това го показват много престижни класации.Единствените му недостатъци е забавеното включване на 4х4 след превъртане на колелата и другия недостатък е високата цена на старо, но за това си има обяснение - качеството.Това е страхотна кола с най-големия вътрешен обем сред конкурентите си. Супер надеждна - все пак е Хонда. Аз лично се отказах от покупка заради цената, но и заради това че не мога да заменя усещането когато Сивика те рита в задника след 4500 оборота. Но ако си по-спокоен шофер горещо ти препоръчвам CR-V -то .П.П. Не очаквай от него да покаже големи off road чудеса макар че тази 1-ва генерация на CR-V e най off road от всички следващи. Това е паркетен джип както наричат малките СУВ-ове. Повече за шосе и чат-пат за риба :dry:Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...