Jump to content
Guest manniakk

предна решетка за англичанка

Recommended Posts

Guest manniakk
Публикувано (Редактирано)

Прилича ми като да е същата от японка преди фейслифта. Поне моята изглежда точно така. Можеш да си поръчаш от ebay тунинг няква и да си я пръснеш цвета на колата. Другия вариант е да търсиш втора ръка но ще трябва да вземеш цяла решетка. или да си поръчаш само хромираната част...

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това на снимката е от сайта slhondaparts, така че не е англичанка, избрал съм '96, sedan, DX за да стигна до тази снимка, но ми прилича много на моята решетка, затова питам... ако някой знае че става, да използвам момента че ще има поръчка от USA и да си поръчам... макар че ме съмнява да стане този вариант, така че остава боядисването.Иначе за боядисването - знам че има тука във форума хора които се занимават и са давали компетентни съвети кое как се прави за да стане добре. Та ми е интересно - някаква специална обработка ли им трябва на тези хромирани детайли че да хване по-добре боята, или може би отгоре после трябва да се напръска с някакъв лак за да е по-здраво ? Как така другите детайли наоколо също са изложени на същите удари от камъчета но не се лющят по този начин ?!?Няма да се правя сам на майстор, обещавам ;) Искам да ида някъде, да си платя колкото трябва и да стане качествено. Приемам предложения къде да ида (адреси в Пловдив и София ме устройват).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ела довечера на срещата има доста сивици. Ще сравним.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...