Jump to content
Guest surr3a1

ВАЖНО! ОБЩ МАЙЛ

Recommended Posts

Guest surr3a1

Здравейте...Незнам дали някой няма да ме заплюе но го ми дойде тази идея и я реализирах.Омръзна ми да гледам готини обяви и всеки да си поства емаила и така да трябва да 4акам по незнам си колко време за да полу4а нещо... пък и 4овека трябва да праща постоянно писма...Та ето какво ми дойде на ума:user: hondabg@abv.bgpass: thebestНека всеки който има проблеми да покаже картинка в форума просто да пусне един майл до този адрес и така всички ще можем да го виждаме без да трябва да се праща до всеки човек поотделно.Благодаря!!!:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Ideqta e mnogo dobra spored men :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Аз си го мислех това отдавна, даже си регнах hondabg(at)gmail(dot)com, ама така и не се похвалих публично и за сега ще си го ползвам само аз ;):ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Аз си го мислех това отдавна, даже си регнах hondabg(at)gmail(dot)com, ама така и не се похвалих публично и за сега ще си го ползвам само аз ;):ph34r:

егоист такъв ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

И аз мислих за нещо подобно, но си ме изпреварил!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

сигурно идеята е добра, щом на толкуз народ се нрави /или аз съм пак в лошо настроени нещу, та да не мога да я оценя/.. ма си мисля кротичко тука..абв пощата не е ли само 25 МБ? ако е така, тоя мейл ще се препълни много бързо и после кой ще трие инфото там.. ми ако се почне "ма що ми изтри мейла бе? кфи готски колички бех турил!! и т.н. и т.н. тогава ко ша праим? .. и за тфа на дидко избора за пореден път се оказва доста добър, щото gmail е 2ГБ, което поне първите месеци ша спести нерви по почистване на пощата..пак казвам, сигурно настроението ми е криво, та не го приемайте лично, ма gmail ша ви е повече от полза.. и ако дидко не шерне тфа hondabg@gmail.com може нещу друго да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Мойто АБВ е 60мб. :unsure: А доколкото знам за некви смешни кинти става 10гб.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

АБВ-то е 30 МБ + 30 МБ в чекмеджето ...ако става въпрос за mail хост на форума, victor може да опита да направи нещо на марла ... но се съмнявам да му се занимава :hondarulez:но иначе да 2ГБ с/у 60 МБ .... няма място за сравнение кофтито е че в българия доставчиците много рядко продават internetional достъп с разумни скорости, и gmail става адски бавна в такъв случай ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Виж за размера не се бях сетил... но нали се сещате че ако обявате е готина ще се продаде бързо и тогава може да се изтрие. А ако не е ... е значи може да се изтрие ако е примерно на определено време.Аз не казвам че тая поща е най-доброто решение...важното е да има нещо такова.:hondarulez:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest oto

kolegi zdraveite,izpra6tam vi pokana za gmail, ako jelaete razbira se. :hondarulez:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest oto

kolegi zdraveite,izpra6tam vi pokana za gmail, ako jelaete razbira se. :hondarulez:;)

pokanata e v hondabg@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...