Jump to content
Guest dragorip

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРАВИ

Recommended Posts

Guest dragorip

я кажете може ли да се прави чип тунинг на моето шатълче 1600 куб 115кончетаако може колко ще спечеля и какъв разход ще ми дава тогава колцата сега ми гори 8 на 100

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

може.... въпросът е че ефект няма да усетиш. :) Моя съвет е просто да не се занимаваш с такива работи преди да си пипал двигателя. Принципно ако ти се обедни малко сместа на високи, колата ще почне да харчи по-малко, но разликата е микроскопична и ако се обедни повече от необходимото разхода даже ще се качи защото ще я натискаш повече. В общи линии си е доста играчка да биеш заводските показатели и ще хвърлиш доста пари за файдата която ще изкараш.Още по глупаво е положението с лекото каране защото като я караш леко, компютъра постоянно ползва ламбда сондата за да нагоди сместа и таблиците от чипа не го интересуват много. По друг начин казано, чип тунинга съвсем пък няма да го усетиш на леко каране.Запалването е друга работа. от там можеш да изкараш някое конче и да подобриш икономията, но силно ме съмнява да има някой тук който да може да ти го направи това на прилична цена.... а и там няма кой знае колко мегдан за подобрение при заводски двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...