Jump to content
Guest HONDA

Лепенки за хора с хонди !

Recommended Posts

Guest HONDA

Хора дайте да си направим някакви лепенки независимо дали ще са на стъклата или по колите да направиме някаква емблема за хората от клуба ! Всеки който е в клуба и има хонда да си лепне така 4е да се вижда и другите от клуба и те да знаят 4е 4овека отсреща е от същия клуб така ще сме като семейство на улицата :):);) преставете си колко ще е яко да видиш човек от твоите до теб на светофара ;) гот а ??? ае помислете и предлагаите некви идеи,примерно да се продават в...де да знам мислете ! ае със здраве ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз предлагам да изглеждат така :) :

Публикувано изображение

Не съм го копирал, пунтирал или поврерил от никого. Сам си го измислих ;):P;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Май вече такива си имаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Май вече такива си имаме.

Да бе? :dry: Верно? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

а бе изглеждат ми малко познати :o но от каде ли :P:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Ми аз немам :dry::o:P Как да се снабдя с такива?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target
:dry::o:P Олеле колко е ТОПЛА топлата вода :P;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Такива лепенки има за хората които ходят по срещите и ако има в тези които ги раздават ще ви дадат :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

Такива лепенки има за хората които ходят по срещите и ако има в тези които ги раздават ще ви дадат :)

вервай си... едно време може би ама сега са яко дефицит .... аз дори сам навит да съберем от всички по 5 лева и да направим с кашони направо и бах си мо и работата"p.s. с израза "и бах си" поздравявам цяла източна България :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

..................."Бах та в коча" - поздрав за североисточна България :):thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Някой има ли я векторна тая картинка и някакви размери. Като няма на разположение да направя такава.P.S. Благодаря за поздрава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

абе имам плотер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Такива стикери има у Омбре за всеки който пожелае. Който не може да дойде на Юндола да си поръча по някой познат да му донесе! :):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

еи аз изкам !!! ае на другата сре6та някои да носи 6тото ссега май никой нямаше :blink: ония път за 1ви път бях на среща и се чувствах кофти без лепенка :):P:P искам !!!! дайте идей как д а си зем !! 10x

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Такива стикери има у Омбре за всеки който пожелае. Който не може да дойде на Юндола да си поръча по някой познат да му донесе! :blink::)

Сигурен ли си 4е има?Щото съм 98% сигурен аз 4е няма :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

еи аз изкам !!! ае на другата сре6та някои да носи 6тото ссега май никой нямаше :blink: ония път за 1ви път бях на среща и се чувствах кофти без лепенка :);):P искам !!!! дайте идей как д а си зем !! 10x

Липсата на лепенка не та прави по малко фен ;) И аз съм без :P ,ама утре току виж ни огряло ......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

spoko:))skoro 6te ima;))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

все още няма,на последната среща Омбре каза че чака да му ги донесат..................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Еми да се надяваме че следващия път ще имаме всички :angry:;):shock:;) само да кажете колко кинти са ! невярвам да са пове4е от 5 кинта а ???? ае със здраве :bash::wub::huh:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

Фенове,Как, питам аз, да се снабдя с лепенка ХОНДА Фен клуб? Собствениците на Хонда стават все повече и доста хора нямат лепенки. Въобще кой ги е правил досега? Аз мисля, че няма да има проблем пак да се поръчат... Дори можеше да се разпространят с хавлиите или друга такава "масова" проява (и все още може).Иначе в краен случай ще си изрежа от бяло фолио ХОНДА, от червено Фен клуб на някой плотер и ето ти (малко дървена) лепенка за хондето. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

да бе наистина ...айде дайте една и на мен :blink: ..тя темата малко стара ,ама си е актуална .Всеки път като отида при омбре и се слюнча на другите дето си имат лепенки ,а аз си нямам:unsure: ... и какво става с хавлиите ? айде че тука няма с какво да се бършем събота и неделя на плажа :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Ей и аз искам, а пък няма от къде да си взема! Хуквам по морето пък немоа съ индифицирам :) Аре кажете как може да стане гимнастиката? Ако е проблема в бройките мога и 10-на да взема ако се налага минимално количство(то в ншию град има фенове ама немат стикери)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

Сега ще проверя как ще излезе напрaвата нa "лепенка" на клуба от две едноцветни фолиа (бяло о червено, напр.) - лепиш ги поотделно и става.. малко помиярско, но ще изглежда добре... Ще гледам на месечната да се явя (ако не с тази "лепенка" то поне) с тениска, която пак там ми правят (във рекламна фирма МАУС :), и ще видим кое-как.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Isi

И аз искам да си купя такава лепенка, но май първо трябва да доида на среща, но за съжаление не видях предстояща в календара :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

И аз искам да си купя такава лепенка, но май първо трябва да доида на среща, но за съжаление не видях предстояща в календара :thumbs1:

<{POST_SNAPBACK}>

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6787 :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Мисля 4е мога да уредя ..неколко за тези които ще дойдат в неделя при Драго

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Мисля 4е мога да уредя ..неколко за тези които ще дойдат в неделя при Драго

<{POST_SNAPBACK}>

хей мистър искам да ми запази6 една аз нямам хонда но тая дет сега 6те я пазаря няма стикер :blink:

Разчитам на тебе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

искам и аз :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Охоо ще има кои да по4ерпи зна4и ..на сбирката :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

И аз също. Пъ ще почерпим :blink: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...