Jump to content
wwwolfish

педал на съединителя

Recommended Posts

От известно време усещам леко скърцане когато натискам съединителя.Предполагам,че колата не е с хидравличен съединител,а с жило. По средата на хода се усеща леко задиране(съвсем леко),което не се усеща винаги. Смазва ли се нещо или е по сериозен проблема?Двигателя е хонда Д16А8.Иначе проблем със съединителя нямам.Казаха ми,че се смазвало нещо -но къде?Усещам скърцането в педала,не към двигателя.Благодаря Ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни първо възвратната пружина на педала...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен го има това скърцане (ЗАДИРАНЕ) на педала когато го натисна докрай, също така нямам проблеми с превклу4ване на предавките. Ако някои може да помогне ще съм му благодарен.п.п. ИЗВИНЯВАИ КОЛЕГА 4Е ТИ ПОЛЗВАМ ТЕМАТА НО ДА НЕ ПУСКАМ СЪЩАТА НА НОВО.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че и преди е дискутирана темата със скърцащия съединител, предполагам и при вас проблема е подобен.Помолете някои да натиска съединителя, а вие се ослъшвайте откъм скоростната кутия отпред. Скърцането трябва да идва точно от рамото на повдигача на съединителя, откача се един гумен шлаух, и се пръска вътре със WD40 докато престане да скърца :cool:Надявам се да е това, решава се бързо и лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета тази тема е дискутирана бая, потърсете в търсачката - даже имаше и снимков материал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...