I-BOY_STZ 12 #1 Публикувано 11 Октомври, 2007 Някакви идеи?Вчера ми угасна колата и дотам, нито на газ нито на бензин запали. След това проверих всички бушони, здрави са. Отвих една от свещите и при пробата установих че не дава искра. Какъв е проблема според вас? И как да го оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 6morc #2 Отговорено 11 Октомври, 2007 (Редактирано) На пръв поглед ти е изгоряла бобината, пробвай с друга или направо си купи нова.нова струва около 80-90лв. но се намират и втора употреба на половин цена Редактирано 11 Октомври, 2007 от 6morc Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Cucci #3 Отговорено 11 Октомври, 2007 Някакви идеи?Вчера ми угасна колата и дотам, нито на газ нито на бензин запали. След това проверих всички бушони, здрави са. Отвих една от свещите и при пробата установих че не дава искра. Какъв е проблема според вас? И как да го оправя не бубината батка виж има едно комутаторче му викат то най често дава дефект и аз сам го имал тоя проблем на няколко пътинамира се в делкото и струва около 50 кинта сменяш и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #4 Отговорено 11 Октомври, 2007 Благодаря на всички колеги, утре ще я карам в сервиза да я правят. Наистина и майстора ми каза че това са възможните проблеми.После ще споделя колко ми е излезнало, да ориентирам който се интересува от цени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz #5 Отговорено 14 Ноември, 2007 Здравейте колеги, та по повод този мой проблем, реших да напиша и как съм го решил /с пари разбира се , но все пак/ След преглед в сервиз се оказа че проблема идва от капачката, чийто електрод за бобината е нагорял, от там е нагоряла и пластмасата на самата бобина и така в резултат имаме прецакана бобина, комутатор също и капачка която е за смяна, с това смених и палеца. В ценово изражение нещата излезнаха към 160 лева - бобината 60, комутатор 50, капачката на делкото с палец - 50, за труд ми взеха 20 лева и така общия резултат е 180. Затова колеги ще постна снимки на дефектиралите части, така че прегледайте си ги. Енетуално ако бях сменил капачката навреме, може би щяха да се запазят бобината и комутатора, но..... кой да знае. Така че направете една проверка, има 3 болтчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #6 Отговорено 15 Ноември, 2007 Благодаря за темата колега, много ми помага тъй като имам подобен проблем.само че не мога да си намеря дори само капачка за под 50 лв, а ти си я взел с палеца дори ...ще продължавам да търся все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове