Jump to content
stills

Предна кука за теглене.

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Някой може ли да ми каже къде се намира куката за теглене отпред (ако има въобще) на Прелюд 5 ген? Ако няма- някакви идеи за поставяне?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

и аз да питам същия въпрос за Civic hatchback модел 2012 (регистрация 2014). Звъних два пъти в Бултрако - сервиза, но и те не знаят точно. Изказаха предположения за решетката на някои от халогените или някъде под колата около "предния мост". Решетките на халогените не съм ги махал още, но отдолу не видях такова нещо. На стария Civic имах капаче на предната броня и болт, завършващ с ухо за теглене, който се навива. На новия Civic не намерих такъв болт, което ме навежда на мисълта, че или си е вграден или пък въобще не е предвидена възможност да се тегли колата. В ръководството за експлоатация пише, че за теглене трябва да викаме пътна помощ (платформа или колесарка) :). Пише също така, че ако се наложи да се тегли колата с предните гуми върху асфалта, не трябва да се кара с повече от 55 км/ч. Друго не пише.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След разговор с Росен Гарванов от Хонда, който беше изключително любезен и отзивчив, се оказа че колата има две куки (по-скоро скоби, халки или уши) за теглене. Намират се отдолу, около точките където долните носачи се захващат за купето. Ето и снимки: Отдалече, близък план.

 

Странно конструкторско решение, което със сигурност ще е проблемно като затъне колата и няма как да бръкнеш отдолу, но все пак е по-добре от нищо :)

Редактирано от genevski

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...