Jump to content
tro6evo

Фотография

Recommended Posts

Привет колеги , на първо място Честита Нова Година ! Нека сме живи , здрави и най вече щастливи ! От известно време се запалих по фотографията , а след като осъваршенствах и малко повече видеото от преди , мисля че се зарибих още повече и нямам търпение да се постопли за да почват и пролетно - лятните  проекти  , до сега снимах с различни фотоапарати , камери , стативи , но на скоро се сдобих с една не лоша машинка и вече няма как да завися от на някой камерата , което значи , че по всяко време когато си поискам мога да снимам...и както знаете може би снимката и видеото са най-лесния начин някои да запази спомен НАГЛЕДНО .... Защо ви го споделям ли , ами всеки който би искал да направи спомен на своята кола , казвам кола понеже сме в АВТО форум иначе това по никакъв начин не трябва да ви ограничава , може да се възползва от услугите които предлагам , било то за семейни снимки по някакъв повод , представящи или рекламни видеа на автомобили , автосалони , магазини. Рожденни дни и всякакви ваши идеи ! Също така  , ако искате да се снимате ( вие или колата ) или цялата гвардия приятели ,НО НЯМАТЕ ИДЕИ  за това какво може да се измисли и заснеме , няма проблем ! Ще проведем среща на която могат да се обсъдят моите идеи , както и тези на екипа ми и при евентуален интерес , следва деиствието ! 

 

също така за хората които са близо до варна важи проект за който евентуално ще са ми нужни ( спортни коли и хора  за статисти ) , естествено ако имат желание да се включат в нещо масово !

 

ето линк към Facebook страницата , която може да харесата и последвате ако разбира се искате да ме подкрепите ! Благодаря ! https://www.facebook.com/pages/Radostin-Peev-World-Trip-photography/1444371842512499 

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...