Jump to content
kebappa

Молба за тест драйв на Акорд 6 бензин

Recommended Posts

Здравейте

Много харесвам въпросният автомобил и от известно време усилино го търся по обяви .  Бях да видя един Акорд и останах краино разочарован . Вътре колата е доста по малка от Лагуната която карам в момента , а отвън съсдава впечетление за простор. Основният проблем е ,че левият ми крак е подпрял вратата (висок сам 195 и съм 130 кг.) и не съм сигурен дали ще мога успешно да боравя със съединителят . Колат която гледах  е автомат и просто нямаще смисъл да я карам .  Молбата ми е ако има отзивчив колега да ми предостави неговата хонда за тест драйв . Няма да му отнема повече от 20 минути и 10 км  максимум .  Основното изискване е да е бензин с ръчни скорости . Готов съм да си платя за услугата :yes:

 
 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗдравейтеМного харесвам въпросният автомобил и от известно време усилино го търся по обяви . Бях да видя един Акорд и останах краино разочарован . Вътре колата е доста по малка от Лагуната която карам в момента , а отвън съсдава впечетление за простор. Основният проблем е ,че левият ми крак е подпрял вратата (висок сам 195 и съм 130 кг.) и не съм сигурен дали ще мога успешно да боравя със съединителят . Колат която гледах е автомат и просто нямаще смисъл да я карам . Молбата ми е ако има отзивчив колега да ми предостави неговата хонда за тест драйв . Няма да му отнема повече от 20 минути и 10 км максимум . Основното изискване е да е бензин с ръчни скорости . Готов съм да си платя за услугата :yes:

Аз съм от Русе и ако съм ти по път се обади. Поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отзивчивостта . Доста съм далече от теб - Пловдив .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр. Има ли обективна причина да бягаш от автомата или конкретният екземпляр който си тествал не е бил в ред? Иначе и аз съм ти далечко. :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата която огледах не беше в добро състояние . Имам предпочитание към ръчните скорости , но ако немога да карам с ръчни може и автомат да търся .Карам основно градско на къси разтояния и разнода ми е висок . Мина ли на автомат ще го повиша допълнително . В момента лагуната ми гори по този маршрут около 13 газ. Очаквам акорда да качи до 15 а автомата ще е поне 16-17 . Това ми е много като разход. Никак не ми се отказва от тази кола но може и това да се наложи .Никак не ми се изка да купя френска ..... или немско грозилище.

Редактирано от kebappa

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз карам рядко и кратко градско, но с автомата си е удобство, чиято цена е повишеният разход. Силните страни на тоя автомобил са извънградските маршрути, където консумацията  е несъщественно по-различна от на "ръчката". Нямам газова, но съм чувал че подходяща уредба и правилни настройки не променят с много консумацията в литри, обаче тук ще кажат имащите газифициран "автомат Ак-6" какво е положението. Не си хваля стоката (щото не я продавам) но я имам от 11 години и няма да сбъркаш. Ако ти е тясно отпред, на този които седне зад теб ще му е още по-неудобно - особенно ако и той не е малък. Просто седалките са доста удобни, но и доста едрички и колцата вътрешно наистина не е хамбар. Аз съм 167см и фемилито е ОК, но имам двамца приятели които са с твоя ръст и като им дръпна седалката, зад тях удобно може да седне само синковеца който е 10 годишен. Веднъж обаче се наложи да пътуват един зад друг и не че не се събраха, но не покриваше представите ми за приятно пътуване. За кратко в града става.

В кратце колцата е много добра, но и ти си много висок, така че не насилвай нещата. Иди пак покарай и прецини приоритетите си.

Успех :thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако все още търсиш съм насреща. Пиши ми на лично. Акорд 6-та 1.8 ръчка. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, бях в Пловдив на 23-ти, но бях забравил за тази тема. Ако имаш пътуване към София, мога да помогна. Също 1.8 ръчка.

Редактирано от Knoxville

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...