Jump to content
gopet0000

Навигация на CR-V II (2006)

Recommended Posts

Благодаря на колегата @js_kanev,използвах линка който е качил за разглобяване на системата, и аз като него - свалих навигацията от колата,разглобих я почистих четящата леща  с течност от комплект за почистване на DVD   от този http://www.elimex.bg/product/99259/cd-cleaner-6in1.html    .Сглобих обратно всичко,монтирах навигацията ,почистих и самия диск със същата течност и стартирах навигацията, и чудото стана, е вярно че карта за източна Европа няма, но вече си сверявам часовника от менюто и си регулирам високи и ниски,и най - важното вече го няма дразнещия прозорец  за неразчетено DVD. Само да отбележа че при мен го имаше оригиналния диск и въпреки че е леко поодраскан успя да тръгне без да  го презаписвам,така че спестих една процедура по записване ,въпреки че си купих празен диск абсолютно същия като на колегата.И още нещо което може да е от полза на тези които ще си записват диск -  като ползвате програмата за запис  ImgBurn - на доста лаптопи не може да се смени буктайпа от DVD+R DL , на CD - ROM ( а това се прави задължително), лично пробвах на три лаптопа - един Acer  и два на HP, просто програмата не разчита марката на записвачката .А когато пробвах на един 15 годишен настолен компютър със записвачка LG ,  програмата  откри записвачката LG и вече имаше опция за  смяната на буктайпа .  Така че нищо сложно няма ,може да действате смело,възхищението  след резултата е огромно  :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, огромно е, ако живееш в Австрия и пътуваш на запад.

Редактирано от bloiler

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте искам да попитам закупих си хонда црв 2002 година  имаше навигация но аз я използвам само за музика както си работеше изведнъж спря свети а не показва нищо на екрана сложих си обикновено сиди и пак не иска да работи като натисна копчето за да извадя диска свети и вади диска след това се изключва на какво се дължи това

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,колеги.Ще пиша тук,за да не пускам нова тема.От скоро се сдобих с CRV 3 gen. Имам въпрос относно записването на DVD за навигацията постната от колегата с линка от руския тракер.Пробвах и с Nero  и Imgburn-a нещо немога да се оправя.Ако мойе някой по-запознат малко по-подробно да обясни 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,

 

Има ли някой с CR-V II с допълнително сложена навигация (не заводска), която мога да видя на място? Основно ме интересува заради GPS приложението, но има неща, които искам да знам, че могат да се изключват като Bluetooth и Wi-Fi ако не се ползват. За София става въпрос. Пишете ми на лични съобщения ако някой има възможност да дойда да погледна.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, аз съм с китайска навигация и като цяло съм доволен. Ако искаш може в София да я погледнеш наживо. Пиши на лични да се разберем.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и аз имам проблем с навигация и радио Cr-v 2004.

Колата я взех с пръщене в радиото и от нито един бутон не можеше да се пипне да се изключи. След като откачих клемата на акумулатора пръщенето спря. Питането ми е къде в София могат да ми отстранят приблема да си слкшам поне радио и да ползвам часовника на навигацията. Благодаря.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...