Jump to content
Anonimous

Проблем с ангренажа

Recommended Posts

Здравейте, след смяна на един прост ангренаж при препоръчан майстор - само проблеми! Сутрин я паля студена вие от една страна, и от друга трака все едно лагер е счупен. Като загрее го няма проблема. Цяло лято я карам и такова нещо не е било само след смяната на ангренажа. За улягане на ремъка и дума не искам да чуя - това не са прани гащи да се разтягат, преди не беше така, познавам си колата. Освен това спра я някъде на ръчна дори и загряла притриса и й играят оборотите, отпред трака таблото, такова нещо нямаше преди, имах проблем с оборотите, но като смених свещите всичко си беше наред и сега пак проблеми. Сега идва интересния момент - загрява таблото където е километража в ляво и волана отгоре - климатика е изключен и става въпрос за вечерта... Бях си оставил телефона и като си го взех грееше целия и като пипнах таблото пари цялото, пак казвам познавам си колата и такова нещо нямаше преди, моля ако някой е запознат да ми даде съвет или кадърен майстор в Бургас, няма да кажа къде съм ходил предния път, защото ми беше препоръчан сервиза от роднина но повече крака ми няма да стъпи там. Искам някой да замери колко е натегнат ремъка и дали всичко е по предписанията на производителя - водна помпа и т.н. не някой да ми се дупи под капака и да ми разправя как щял да улегне ремъка, ама можело и от помпата да е, ама звъннаха по телефона ама не било от помпата... Или поне ми кажете как сам да се справя с проблема че вече на никой нямам вяра да ми пипа по колата. Предпочитам да седна с някой съфорумец да я мислим отколкото да я заведа пак в сервиз с пишман майстори, мога да си я разваля и сам не ми трябва да плащам на някой да я разваля, много ме е яд! Всеки плюе по другия майстор и накрая нищо не е свършено по колата и страда само крайния потребител. Всякакви мнения от съфорумци са ми от полза, благодаря ви предварително колеги хондаджии, и преди като съм писал съм получавал компетентни мнения само тук. 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Грешка при зацепването с прехвърляне на зъб е често срещан проблем.Колата тогава няма стабилни обороти и няма добра тяга.Подобни признаци може да има и ако клапаните не са регулирани скоро.

Виж загряването на таблото не мога да го свържа със смяната на агренажа,възможно е да електрически проблем по инсталацията и да няма нищо общо със смяната.Трябва да се види от някой ,който знае какво прави.

Не пишеш от къде си и с какъв мотор си?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таблото ти се е загряло от телефона, а не телефона от таблото. Имал си пуснато някое приложение.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Бургас съм. Таблото не се загрява от телефона просто това е първия път когато го усетих днес е същата работа говоря за частта където е километража над волана вляво. Повярвай ми знам за какво говоря. Съмнява ме че е нещо свързано с електрониката или климатика както каза колегата по-горе, но искам да го види някой който разбира да не е някой анимационен герой. От майстори стигнах до тук вече не знам на кой да си оставя колата. В други ден ще човъркам утре нямам свободно време.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега.Мога да говоря с човек кога ще може да ти погледне аеродека и ивентуално след това да ти дам координатите.Говорим за човек който си има представа как се работи по една Хонда и поддържа аеродека на един мой приятел от доста години и не само разбира се поне още десетина цепалки от сектата.Пиши ми ако решиш и ще помогна, говорим за Бургас.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...