Jump to content
bonev911

Преимущества на изпускателен колектор ?

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Привет, колеги. Въпросът ми е какво се печели с изпускателен колектор 4-2-1 от y8. Че е по- добре, по- добре е, но защо, как и с колко по- добре е.П.П. Моля само без коментари " най- добре е спортния 4-2-1" или подобни. Наясно съм, просто имам наличен от y8 и ме интересува дали ще има някаква разлика изобщо.+ Още един въпрос. Някъде бях чел, че на края на единицата, където е шланеца фабрично е стеснен изхода.  Това вярно ли е? И какво ще стане, ако го срежа и сложа мека връзка.Поздрави!

Редактирано от bonev911

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще слагаш 4-2-1 на твоята кола не очаквай разлика която да усетиш,или ако има то ще е повече внушение.Полза ще има ако засилиш двигателя с по-серизоно интервенции и то в комбинация с цяла генерация.Това си е доста пари и според мен не си заслужава.Казвам ти го за да не се ръсиш пари,щото не ги копаем.Карай си колата и си свиркай :)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз съм с 4-2-1, някой от предишните собственици го е слагал, но 4-ката е сцепена, заваряна и сега пак издиша от там. ( толкова е и била заварена) Та когато настъпя започва да ми мирише на изгорели газове в купето. Наясно съм, че чудеса не стават само с един колектор с или без генерация. Края на месеца ще махам моно-то и ще слагам пълна игла. Колектор съм намерил за символична сума от y8, от който практически ще взема само 4-ката. И от двата колектора ще сглобя един, че не се трае миризмата като мина 6000-6500...А и да ти кажа д14-ка със спортен колектор и генерация на ВТИ доста добре се получи. При мен проблема за генерация е такъв, че гърнето, крайното входа му е 47 мм външно, а не искам да се разделям с него.

П.П. Сега само мисля да махна кожуха на катализатора и средното гърне и да сложа само едно резонаторно. Ако ще се засилва повече от пълната игла вече ще мисля варианти за генерация, но за сега ще я търкалям така.Благодаря за отговора тиПоздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...