Antoand 0 #1 Публикувано 30 Декември, 2013 (Редактирано) Здравейте,моля някой да ми помогне понеже сутринта като слязох да я запаля я бяха разбили и са свалили някаква част и сега незнам каква част да търся,свети ми чека и педала за газта е пропаднал ще кача снимка ако може да ми помогнете ще съм благодарен . Ето я снимката : СНИМКАТАКолата е Honda Civic 92 година 1.5 хечбек. Редактирано 30 Декември, 2013 от Antoand Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 30 Декември, 2013 Газта не е свързана с тоя датчик.Това трябва да е IAT. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antoand 0 #3 Отговорено 30 Декември, 2013 (Редактирано) Газта не е свързана с тоя датчик.Това трябва да е IAT.Ох незнам побърках се значи колата снощи беше окей и сутринта беше разбита и свалени този датчик едната свещ с кабела и въдуховода ... запалих я натиснах педала и пропадна .. незнам какво да правя Редактирано 30 Декември, 2013 от Antoand Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 30 Декември, 2013 Взели за ти свеща ? Потресен съм...Прегледай тук в обявите има доста на части да си вземеш един въздуховод и кабел пък и този датчик ,но и аз не знам какво точно има там нека по компетентните да се изкажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 30 Декември, 2013 Това е термодатчика за въздуха,за съжаление тинейджърите рейсъри предпочитат така от колкото,да отидат до моргата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #6 Отговорено 24 Януари, 2014 Колега не зная дали все още имаш проблема, но провери дали не ти е скъсано жилото за газта или да е разкачено. Ако си отстранил проблемите сподели поне къде е бил, че ми стана интересно доста странна кражба е това.. което ме подсеща и за един виц за блондинка.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове