Jump to content
Guest dragorip

Сгоних се най-накрая

Recommended Posts

Явно трябва да изпаднеш в "ситуация" за да ти стане ясно, а и тогава не е сигурно :)

Как може да възникне спор "за" или "против" каране със такава скорост в населено място :)

Направо да се пусне анкета!

  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич,карам от 90-та година...виждал съм и много по-странни неща от пешеходци в индустриалния квартал.Почвам да се убеждавам че човек не мисли за риска когато не е имал достатъчно ситуации с фактори които не е предвидил,просто защото не може да предвидиш всичко.Лятото щях да блъсна един дядо който изскочи между паркирани коли на кръговото на стадиона,макар че карах максимум с около 40км/ч. и набих спирачки докрай.Не искам да мисля какво щеше да е ако беше малко по-бързо.Та не ми говорете като врели и кипели,винаги очаквайте ВСИЧКО.Дано самоувереността да не ви вкара в лайняна ситуация.Това ви пожелавам.Айде със здраве.Гонете се на воля,явно няма кой да чуе.

  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маи всички сте станали много примерни шифери какво искате да кажете с това pamo ти какво никога ли не си ускорявам до толкова? а ти KATANA? какта може да съдите като и вие сте като нас на всеки му се иска понякога да настъпи газта до краи но това не го прави по малко отговорен както може с 50 да удариш някои велосипедист докато гледаш по полата на някоя фуста така може да си гледаш пътя и да караш с 120 и пак да го ударих изхода ще е 1 и същи... лошо е когато караш със 120 постоянно а не за 100 метра. Небъдете толкова безгрешни ангели и да раздавате морал като и вие сте същите като нас.. ! :)Неказвам че не си прав напротив но това са само 2 мин. :) . Аз лично имам няколко такива ситуации и наистина времето нужно за спирането на колата сякаш спира а колата продължава да се парзаля напреде и не се вижда края на спирачния път... за добро засега нямам сблъсъци и много ситуации в които този срещу мен не си е пресметнал ускорението на колата и неможе да изпревари .... ;) С МИР :):D :D

Редактирано от B7_
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В населено място? Стига глупости :) Не вярвам някой тук да се отъждествява със самата примерност, но все пак... :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе тФа Заралиите са най-бързите , най-големите , най-добрите , най-безсмъртните карачи ве ... къде сте ВИИ ... къде са ТЕ !! :) Ма Коки .. чудя ти са на акъля брат ... де са буташ и ти при КАРАЧИТЕ !! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе момци,защо разсъждавате така сякаш вие сте били там и сте видяли за какво иде реч??? Катана ти беше там и видя поне 5 пешеходеца които пресичаха зигзаубразно Патриарха ли,или може би имаше състезание по колоездене на същата улица? От кога караш мене не ме интересува,аз 2 години съм бил търгосвки представител и по цял ден работата ми беше да въртя волана(имам доста киклометри навъртяни само градско), и да ти кажа доста некадърни и безотговорни стари шофьори съм видял!!! Така ,че стажа не е критерий повярвай. Аз съм отговорен шофьор и спазвам ограниченията във града,това че веднъж се е случило във 11 часа вечерта за 200м да настъпа колата във безлюден квартал по безлюдна улица престъпник ли ме прави??? Айде стига глупости,че тази ваша прекалена отговорност и смиреност ви прави повече от нереални за водачи от БГ. Аз бях там,прецених ситуацията като отговорен човек и постъпих така ,защото смятам ,че съм достатъчно интелигентно момче да преценя риска заслужава ли си . Нямаше риск от това да предизвикам ПТП или да убия някой,затова се сгонихме.Ако ситуацията беше рискова ,щях да си продължа като пич и толкова,толкова ли не можете да го разберете,че не само вие имате акъл във главите!???П.П. РоудРейсър, аз съм един от най-културно кращите хондаджии във СТЗ :worthy:

Редактирано от PETE_TONG
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен не ме интерсува какъв си бил и колко си карал.Ако въобще четеш какво пиша ще видиш че говоря принципно,а не само за ситуацията която си описал!Няма понятие прекалена отговорност когато рискуваш освен твоя живот и този на някой друг,който няма вина че си решил да си пробваш колата.Преценил си всички фактори?О.К.,дано е така. ?Ако моите писанки накарат поне един да се замисли поне веднъж преди да сръчка газта съм съгласен аз да съм мрънкащия тъпак,а вие пеканите отворковци.Спрете с глупостите че става смешно.Радвам се че засега се разминавате без инциденти.И ви го пожелавам ако някой не е разбрал.Но късмета не е безкрайна величина.А относно пича дето ме е описал без да ме познава дори - не бе,не съм безгрешен,просто доста внимавам.И не ми казвай че съм като вас,щото не съм.И няма как да бъда.Що се отнася до културното каране,в скоро време наистина ще си боцна една камерка в колата и ще видите хондаджиите какво правим по пътищата.После ще изтипосам клипчетата тука.Готиното е че ще се виждат и рег. номера.И няма да има "ама не бях аз бе,не знам за кво говорите"....Айде всеки да кара както знае.Живи и здрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Няма смисъл да се хабиш.В доста теми съм говорил точно за подобни изпълнения.Мозък не се продава наливен .. както се пее в една песен.Всеки носи сам отговорност за действията си ... кофтито е , че в повечето случай има много почернени семейства!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боцни си ако искаш и 10 камери на предната броня,аз из града и най-вече към 5ч. над 50 не карам. :hondarulez:П.П. Ако пък жената е със мене,забрави да вдигна повече от 45км/ч,тача живота на хората,защото съм виждал във моргата (това ми беше работата по едно време) доста мъртъвци от катастрофи. Катана,аз съм един от хората които са на твоето мнение за шофирането,просто и мене ме поблазва някой път да настъпя признавам!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 години на сфетофара на УНСС, който тогава липсваше , един 20-годишен пикльо на 2 метра пред мен размаза ,буквално размаза невинно момиче....в такъв момент разбираш колко близко си понякога до неизвестното....карайте разумно в градски условия!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

А сега ако ми каже някой възрастта и стажа имат ли значение-имат но малко:cool: Кога за последно се уверихте,че колите са ви изправни,нищо не тропа,скърца,треска....Гумите са сносни...Пичове и аз не карам перфекна кола но внимавайте малко де...над 120 в града си е самоубийство:)Независивмо от часа.Ако караш със над 100 и изкочи куче ко прайм-скачашш на спирачките от шока и после те носат към дупката ако те събере часовникарската бригада.Всички имаме чувство за адреналин,но за тва си има стари летища и градски булеварди ;)

PETE_TONG- да ти е излизал кон в града или м/у селата барабар с каруцата???Дано и не ти изкочи че лично мога да ти кажа със 70 как се уплаших :o:)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега ако ми каже някой възрастта и стажа имат ли значение-имат но малко!!! Кога за последно се уверихте,че колите са ви изправни,нищо не тропа,скърца,треска....Гумите са сносни...Пичове и аз не карам перфекна кола но внимавайте малко де...над 120 в града си е самоубийство!!!Независивмо от часа.Ако караш със над 100 и изкочи куче ко прайм-скачашш на спирачките от шока и после те носат към дупката ако те събере часовникарската бригада.Всички имаме чувство за адреналин,но за тва си има стари летища и градски булеварди :)

PETE_TONG- да ти е излизал кон в града или м/у селата барабар с каруцата???Дано и не ти изкочи че лично мога да ти кажа със 70 как се уплаших :o:cool:

Какви села ... на мен кон ми е излизал на булевард България, който е 3 лентов и един от най-добре асфалтираните булеварди в Пловдив. Добре, че бях с ~60-80 и успях да набия спирачки и да го избегна.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен са ми излизали и то не един,а 2 коня една нощ към 3 часа когато спусках Пампорово и то на голям завой без видимост.Бях с Рено 9 на баща ми,което карах тогава и си беше доста голям шок за мен признавам си,но хубавото е,че не карах много бързо и спрях.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не разбирам защо продължава тая дискусия ... всеки си има главана раменете за да мисли с нея и гъз от другия край за да си носи последствията ... мой приятел отнесе кон с каруца без да нарушава закона .. 90, десен завой, в 3 през ноща, каруца в несрещното .. добре че тъпия мангал е водел коня за юздата ... колата е тоталка, също както и коня с каруцата ... е после са тотализирали и мангала де, но не е това въпроса !До сега не ми се е случило реално да не съм в нарушение, но също така не ми се е случило да не внимавам ! За мен това е важното - през цялото време да контролираш нещата, колкото и безконтролни да изглеждат ... другото е късмет и може да се случи на всеки, винаги.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е че човек като чете темата остава с впечтление, че е норамнло 100++ км/ч да се кара в града. Колега КАТАНА е прав й един човек да се вслуша и спре да прави глупости все е файда.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не разбирам защо продължава тая дискусия ...

...и аз след като темата е сгоних се а те я оспамиха :) .ДА не е правилно да караш бясно,да всички правим нарушения,но тук е тема за гонки мисля,че имаше друга за безопасността по пътищата пишете там кой е примерен и кой не!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да е лошо хора, които нямат мнение по темата да се въздържат от мнения, всеки сам си преценява какво прави. Ако стане нещо той ще си троши главата! Темата си има име - и то не е " Сгоних се и после 5 страници хора които правят същото като мен ми се правят на най-праведните"Айде със здраве :)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не разбирам защо продължава тая дискусия ...

...и аз след като темата е сгоних се а те я оспамиха :) .ДА не е правилно да караш бясно,да всички правим нарушения,но тук е тема за гонки мисля,че имаше друга за безопасността по пътищата пишете там кой е примерен и кой не!!!
Съгласен съм с теб :):)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми - сплит и да се хвали следващият, който е изпреварвал Вейрони.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, снощи към 19.00 в тунела на люлин видях една синя 6-та в-тек.Нещо се беше засилила по линиите в посока центъра.Някой да се позна? :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък днес видях един Del Sol червен VTI... С колегата разменихме по една усмивка на светофара в дружба 1 за към летището и всеки си продължи по пътя.Колегата ако се познае да пише :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P Тая тема не върви на добре :P :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...абе кви хора сте бе почнахте да пишете как е правилно да се кара ограничения да се спазват сега и темата КОЙ БЕШЕ се премести тука ...сложете си едни очила и прочетете темата е СГОНИХ СЕ!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еди, сори баце.Идеята е че човека имаше лепенка на клуба и имаше гонка, но нека да се познае първо.Тааа не се учудвай, точно за тази тема си е.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо изкарване на рекса след възстановяването и първи 2 победи с по 1.5-2 коли на 200м с/у мазда MX-6 2.5 V6

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хммм...

Редактирано от Rayden Ainakov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

murdera, браво ;)

 

Днеска се сгоних с Кадет 2.0 под 800 кг. С валове, генерации, всмукател обут в R888 .

Другата кола беше Пежо 205 МИ16 . Вече олекотено , няма валове само е яко разпилено и наредена ск. кутия.

 

Резултата от гонките: ЯКО ме драха :lol: В най-добрия старт за мен беше да им се влача 2-3 коли зад задниците им ;) Ама те още на старта с по кола пред мен :lol:

 

Сега да се оправдая: по леки са от мен ;):D

 

p.p. давай клипчето !

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправдания сега :lol: има те документирано :lol:п.п:Много е лошо качеството ;)http://vbox7.com/play:33aa2da0

Редактирано от AMD

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

murdera, браво :D

 

Днеска се сгоних с Кадет 2.0 под 800 кг. С валове, генерации, всмукател обут в R888 .

Другата кола беше Пежо 205 МИ16 . Вече олекотено , няма валове само е яко разпилено и наредена ск. кутия.

 

Резултата от гонките: ЯКО ме драха :D В най-добрия старт за мен беше да им се влача 2-3 коли зад задниците им :D Ама те още на старта с по кола пред мен :D

 

Сега да се оправдая: по леки са от мен :D :D

 

p.p. давай клипчето !

Колега кефиш ме яко! :D Ти си единственият човек тук, дето си казва, като пада от някой и даже клипчета пускаш! РЕСПЕКТ :P

 

Браво и на murdera, аз имам същия Рекс, но още не е в състояние за гонки и винаги ми е интересно да видя как се представя тази машина в гонки! ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да си отбележа днес загубите: Като изключим доктора от който паднах с 2 коли, паднах от Голф 2-ка КР предполагам с около 2 коли, Голф 3-ка с къса кутия и чип с повече от две коли, БМВ 325 с чип и диференциал с две коли.Абсолютно стокова Н23-ка, пък да се оправдая и аз като теро, тези изобщо не бяха стокови

Редактирано от mEtaka

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да си отбележа днес загубите: Като изключим доктора от който паднах с 2 коли, паднах от Голф 2-ка КР предполагам с около 2 коли, Голф 3-ка с къса кутия и чип с повече от две коли, БМВ 325 с чип и диференциал с две коли.Абсолютно стокова Н23-ка, пък да се оправдая и аз като теро, тези изобщо не бяха стокови

Голф 2, Голф 3 ?!? :D Казвай с кви ДВГ-та са, да разберем за кво става въпрос! :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БМВ 325 с чип и диференциал с две коли.

????????????????????????????????

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

e БеМВто толкоз на поглед еба ли го с колко, пък 3-ката е 150 кончета /по думите на момчето/, къса скоростна кутия и чип, 2-ката незнаеха колко кончета е, но мисля беше с двигател на КР.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15.800 на 400м по гтех с 10см ролоут,но духаше мн силен вятър и времето 0-100 беше 0.3-0,4 по слабо от по-рано днес....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич нестава дума с колко си го бил (това го подразбрах ) обясни за диференциала .......? какво искаш да кажеш със това ? (шпер ли или отворен ?)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм го бил, а паднах с две коли. И ме няма по БеМВетата за да ти кажа с какъв диференциал, със сигурност е със шпер /нали има некви по бързи, знам ли ги и аз/

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм чувал за по бърз диф... ? :D браво все пак добре си се представил :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BMW-то е с диф. 4,1... поне така чух като си говорят 190 коня с чип.Аз пукнах една 320-ка BMW ама супер сдухана изглеждаше. Аз съм с D15B2, Vtec-глава, колектор с генерация, съединител и сигменти напълно здухани. По средата на пистата се отказах щото нямаше смисъл и се пребрах в бокса. Общо взето ме пукат наред ама по слабите ги бия. Съотношение победи/загуби 20/80%.http://vbox7.com/play:aa0eb58d

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също така опука и мен. Аз ли се лъжа или се пуска с 325-цата? Не я ли би?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая черната Е30-ка 320 е с присаден двигател 2,5 и е 170коня, отворен диф. и е сток мотора не е баран ама върви колкото тая дето е тунингована сивата и двете ме пукат яко да му се невиди.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...