Jump to content
Stiliqn86

Подгрев на огледалата

Recommended Posts

Здравейте колеги от скоро съм собственик на акорд 2001г 2,3ES и искам да попитам за подгрева на огледалата , защото при мен няма отделно копче за пускаме и си мисля че са свързани към задното стъкло. Но когато ги пусна и много слабо се затоплят , а съм виждал на други коли направо парят. Когато пусна и за размразяването от климатроника пак се затоплят и от там така слабо. Ако някои знае нека сподели така ли трябва да са или имам някакъв проблем в подгрева на огледалата или нщо друго. Това го тествах докато беше дъждовно в друго време не съм ги пробвал.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма отделно копче само за подгрев на огледалата , вързани са със задното стъкло.Може да имаш лош контакт на самите огледала , принципно трябва да си е топличко но не и да пари.При мен странното е че зимата сам се пуска подгрева само на огледалата, още с паленето на колата без да съм ги пускал.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми топлички са но не много и горе долу засякох като беше мокро огледалото мина някъде 20мин докато го изсуши. Не знам как ще е като замръзнат през зимата тогава ще видя. Мислих си да не би да се изключват след като изсъхнат от дъжда защото тогава ги пипнах като бяха изсъхнали и бяха много леко топли.И аз не знам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...