Jump to content
didodi

CR-V проблем с прекъсване

Recommended Posts

Здравейте.От 3 седмици съм с монтиран ГИ на CR-V 2000г с B20B.Минал съм към 500км. и се появи първия проблем.Когато загрее двигателя започва да прекъсва в движение.Интересното че се получава само когато колата е в движение.На място е форсираш-няма проблеми,тръгна ли започва да прекъсва все едно работи на 3 цилиндъра.Прави го и на газ и на бензин.Ходих при едни момчета в Бургас които са добри майсторчета.Гледаха е половин ден,сменяха кабели ,свещи да пробват-не се оправи.Накрая е закачиха на диагностика.Имала е грешки на MAP сензора.Изчистили ги и се оправила.И така 3 дена.Днес пак се появи.Някой да има някаква идея от какво може да е или да се е сблъсквал с подобен проблем?Днес между другото и смених дист.капачка че доста е беше хванала електрокорозията.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре е да го смениш този мап сензор, щом е дало гршка там...съмнявам се да е нещо кой знае колко скъпо...на Рено беше 35лв погруб спомен. А и мисля, че положението ще се влошава, ще почнеш да не можеш да запалиш...и т.н.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекъсва или заглъхва...все едно нещо не и стига?Имам подобен проблем със Сивик, за сега нямам решение. Знам че не е от ламбда (нова е), капачка, палец, бензинова помпа, регулатор налягане на горивото, ТПС. МАП-а дава някакви стойности, до колко са акуратни, не знам.В движение стига ли нормално до прекъсвач или заглъхва доста преди това? При мен на място се форсира до прекъсвач без проблем. В движение на 5000 оборота умира, и при всяко по рязко подаване на газ забива.Чека не дава индикации за грешки.Свалях резервоара, чист е като сълза. Бензиновите пътища също са проверени. Няма прегънат маркуч, или прочие.

Редактирано от sobis

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес все едно нищо не е било.Цял ден е карам и не е прекъснала.Днес е закачих с един тестер AutoCom cdp pro.Даде ми грешки на запалване на всички цилиндри(P0300-P0304).Направо незнам какво да е правя.sobis досега тази кола не съм е вкарвал в прекъсвач понеже ми се струва че не е много добра идея.Все пак структурата и е като на кубчето на Рубик пък и знам ли ако е вкарам полуоските и дифа може да хвръкнат Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение.МАП-а дава малко високи стойност като и дам газ.Казаха ми че или дърпа въздух от някъде или има проблем с вакумите.Огледах ги-нищо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клапаните регулирани ли са скоро ? Може да има някой с прекалено малък луфт и като загрее, този луфт напълно изчезва ..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще следя темата с повишен интерес . И при мен се появяват такива симптоми от време на време . Като винаги при потегляне има едно моментно затъване , като частично прекъсване и на двете горива. Това ми го прави винаги а прекъсването е предимно на газ и то предимно в ниските обороти. Не е от : палец, капачка , кабели ,свещи . Установил съм че, го прави само на загрял мотор . Имам съмнение за МАП сензор но, не съм го сменял. Ако установите причината при Вас моля споделете. Не вярвам да е от газовата защото , ще го прави постоянно няма как да се оправя от самосебе си.Пропуснах да добавя че, клапаните са регулирани и поради съмнение проверени още веднъж , така че, не е и от тях.

Редактирано от rokoko15
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги! Ако имате от къде да вземете делко - пробвайте с него, защото моят целият проблем не беше малък. Правих адски многото опити, накрая смених делкото и всичко се оправи. Аз пуснах тема за това за хонда сивик 4 генерация д14а1 и ми излезе всичко от делкото. Незнам кое по точно не работеше като загрее колата ми, но май или бубината или комутаторчето вътре (така да го кажа) ! :) Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...