Jump to content
pitbules

Honda Cr-V

Recommended Posts

здр колеги намирам се в Англия и сабирам мнения за джипки все още не съм решил каква марка да е трябва ми предимно за планина язовир и зимни условия тежки харесва ми тоя модел но не знам дали е подходящ за моите условия или да търся друга алтернатива приемам всеки съвет

поздрави

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, взех си хонда CRV 1 ген. преди повече от половин година. Тази кола няма грешка! Върви навсякъде. Тествах я на планина, в голям сняг, по плаж на пясък - без никакви проблеми върви. Също така е доста икономична за SUV. Моето мнение е че за това което ти трябва този модел ще ти свърши добра работа. Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята я взех около коледа миналата година. До сега имам изминати около 8000 км. с нея. Зимата при нас нямаше много сняг но, на заледените участъци потегляше почти веднага и в движение се държеше учудващо добре като за такъв клас автомобил. Ловец съм и в тая насока съм имал възможност да я тествам и проходимостта и е доста добра. Разбира се тук не говоря за някакъв офроуд а да те закара от точка А до точка Б . Загрява доста бързо но, парното не е отлично , може би оценка 4 по шестобалната. Затова пък никога не превишава работната температура ако ще и с газ до ламарината да я караш , стрелката стои точно в средата. Разхода на гориво е този който , дават по книжка . Обслужването на колата не е от най-скъпите и би било добре да ползваш основно масла на хонда , особено за хидравликата и диференциала. По-честите проблеми са по ходовата част (ТУК В БЪЛГАРИЯ ) двигателя е бетон . Голям недостатък поне за мен е доста шумното купе , като причината най-вероятно е от спестена шумоизолация. И така .... кола и жена на късмет. Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...