jimi 291 #121 Posted March 30, 2014 d13 кутията е малко по къса или заради файнал-а ми се струва, но не е, като направената кутия на 3та прави 150 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #122 Posted April 3, 2014 Да се похваля с какво ново се сдобих. Отне ми доста време докато прехвърля моите релси на седалката но се справих. Днес си смених мембраните на изпарителя, защото при диагностика ми показа, че ми пада налягането във високи обороти. За мой късмет, изпарителя ми се оказа някаква крадена марка REC (полска) и добре, че намерих мембрани. Удивително, че е само 1 малка и едно филтърче вътре. Следва пак диагностика... Имам и уговорка довечера да се пусна с едно бмв-це. Модел 318 115 коня - седан. Мисля, че резултата ще е ясен но все пак.... Действаме по генерацията.... 2 Share this post Link to post Share on other sites
diver1 14 #123 Posted April 11, 2014 браво колега с проекта , доста си се занимавал Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #124 Posted April 12, 2014 (edited) Благодаря ти колега. Ето клипчето с бмв-то. Много лош старт за мен. Най-накрая да сложа и куката отпред: Нямам търпение да дойдат другите части и да я правим самолет Планирал съм за генерацията 2 резунаторни гърнета и 1 крайно с тапа. Размера на тръбата да е външно ф55-57. Edited April 12, 2014 by Izverg 3 Share this post Link to post Share on other sites
rubara 2 #125 Posted April 13, 2014 Мега як заден тол хуук! Не ми хареса само стикера, който си сложил на калника, но все пак колата си е твоя. Какво направи с калника и вратата? И ако не е тайна от къде и колко ти излезнаха ключодържателя и тол хуука ? Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #126 Posted April 15, 2014 Частите закупих от тук -> TOW HOOK и DOMO Нямам достатачно време да отделя за ремонта. До седмица се надявам да я оправя, че и мен ме дразни. Ето малко снимки с колега от Силистра. 5 Share this post Link to post Share on other sites
DiVaNeT0 0 #127 Posted April 15, 2014 Много голям мераклия си колега евала,но ключа е уникален. Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #128 Posted April 16, 2014 (edited) Не си първия който ми го казва Днес си повдигнах капака.... И сега, като си намяме работа с един приятел се хванахме да търкаме джантите. Май се отказах да ги правя бели Edited April 16, 2014 by Izverg 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #129 Posted April 25, 2014 А пък котето счупи пружината 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #130 Posted April 29, 2014 (edited) Low and Slow.... Пуснах една разпънка на задните колани (от колан - до колан). Снимки като я боядисам Идеята за джантите е такава: Edited April 29, 2014 by Izverg 3 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #131 Posted April 29, 2014 (edited) Почна се така: Стигна до така: И накрая стана така: Трабата си е хромникел и не мисля да я боядисвам. Не се и старах да блести повече за да не ме дразни в огледалото знам ли.... Edited April 29, 2014 by Izverg 3 Share this post Link to post Share on other sites
chris_barnes 1296 #132 Posted April 29, 2014 Снимай захващането на тая разпънка към купето. Ако си я хванал на пластмасата значи си имаш простор на задния джам. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #133 Posted April 29, 2014 Захванах я с болта на коланите към гредата. Със топ не можеш да я мръднеш 5 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #134 Posted May 1, 2014 Като боядисам и капачките ще снимам и с тях да видим. Предполагам тия шестограми ще ги сменя с други. 5 Share this post Link to post Share on other sites
DIVALDOO 68 #135 Posted May 1, 2014 Супер станаха 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #136 Posted May 3, 2014 (edited) Малко пресни снимчици. Сега има една дилема за цвета на шестограмите.... и сигурно ще търся по-къси винтили, нещо ми се натрапват на очи. Edited May 3, 2014 by Izverg 3 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #137 Posted May 8, 2014 Ето така изхглеждат джантите в готов вид 3 Share this post Link to post Share on other sites
New-1 36 #138 Posted May 8, 2014 Лудница са станали.Браво,много добре! Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #139 Posted May 9, 2014 Още снимки.... За сега толкова, чакаме частите от Германия 6 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #140 Posted May 16, 2014 (edited) Голям порой в гр. Русе щяхме да се издавим направо. Поражения от градушката почти нямаше. Успях да се скрия под дърветата . Наложи ми се да я карам до нас за да си я прибера и като стигнах пред нас ииии..... гледам предния лип го няма Хукнах да го търся ама файда... Трябваше да го хвана по-добре. За бъдещите притежатели на SPOON лип от общата поръчка на Izanagi. Ще им дам съвет освен в 2-та ъгала от към гумите да го хванат и в средата от горе надолу с 1/2 винта. Аз го бях хванал само от към гумите и 2 пъти го губя. Та сега ще се ориентирам към стоковия лип. Все пак имам и с какво да се похваля. Смених оригиналното гърне със спортно и звука е хубав басов, не се набива на уши. Оставил съм за сега стоковия резунатор и кухия катализатор. На визия като, че ли го докарва! (Малко е мръсна...) И на звук: https://www.facebook.com/photo.php?v=779895752045360&l=24571638022267790 Сега обаче без липа ми е много много грозна! Ииии малко при големите батковци: Edited May 16, 2014 by Izverg 1 Share this post Link to post Share on other sites
Колега 203 #141 Posted May 16, 2014 на клипа пушека от масло ли е или от времето Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #143 Posted May 17, 2014 Колега, погорява масло, защото слушах моя майстор и не смених сигментите (голяма грешка) Share this post Link to post Share on other sites
Колега 203 #144 Posted May 17, 2014 По назад в темата писа че сменяш маслото и визкозитета му..имаше ли ефект от към разхода? Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #145 Posted May 17, 2014 Няма ефект от това да минеш на пълна 5w50.. .поне при мен нямаше. Да не кажа, че май и по-бързо го гори от 10w40 полусинтетиката. Днес смених маслото с Bizol някво немско минерално на 15w40, че е по-евтино и да си го гори колкот иска... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Колега 203 #146 Posted May 17, 2014 Прасни няква добавка че да бара по-малкоНе е работа тва постоянно да гледаш щекатаНа джантите борда така ли ще остава? Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #147 Posted May 17, 2014 Ами да, за сега ще е бял цвят. По-нататак друг, бялото много ми се цапа Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #148 Posted May 18, 2014 Да се похваля и аз, колко точни хора има в гр. Русе с 2 думи... върнаха ми липа! Специални благодарности към колегата. Не е хондаджия но е точен! С добро ще го помня всеки път когато погледна колата! 8 Share this post Link to post Share on other sites
МОШ 1633 #149 Posted May 18, 2014 Евала на колегата,и този път го хвани как си тре,защото ако аз го намеря няма да ти го върна 1 Share this post Link to post Share on other sites
carisma 1 #150 Posted May 18, 2014 Здрасти колега, сподели ефекта след смяната на кутията , че и аз съм замислил нещо такова Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #151 Posted May 18, 2014 Голям ефект ще имa зa по-бързо влизaне във витек режим. Онзи ден се пуснaх с aнличaнкa сток d16z6. Кутиятa му е точно тaкaвa с фaйнъл 4.44. От стaрт ми прaй 2 коли докaто влязa във витек. След което кaрaме нa едно. Нито го нaстигaм нито той ме дърпa... Веднaгa ме нaведе нa мисълтa че влизa по-бързо в обороти. След кaто я сменя и aз пaк ще се пуснем. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #152 Posted May 20, 2014 (edited) Нов стикер И интейк хоуммейд на 75мм Ще е временен... Излезе ми около 10-на лв. И ощеее.... Edited May 20, 2014 by Izverg 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #153 Posted May 25, 2014 USDM стопчета имам малко аз! Не питайте къв х** си е докато ги отвориш без да ги чупиш! Изпънах малко удареното сега остана да се китне и боядиса. Нова боя на капака на клапаните: И ощеее 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #154 Posted May 26, 2014 (edited) Няма вече стикер бомб! Не е за вярване ама кучето ми го надра Според приятелката ми е по-добре без него. Все пак реших днес да си поиграя малко с габаритите и направих страничните мигачи на калника да светят с габарита и същевременно да мигат с мигача. Ето какво се получи в края на крайщата. Когато е комбинирана светлината с габарит и мигач, то те мигат различно. Тоест разликата е при малкия мигач на калника. Когато не си на габарити то те мигат еднакво. Към мен пътува още 1 спортна седалка подобна на моята, за да направим един компелкт. От Германия утре тръгват, скоростната кути и лекият маховик. Петъка ще ги монтирам и се надявам да остана доволен! Edited May 26, 2014 by Izverg 3 Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #155 Posted May 30, 2014 (edited) Днес си взех колата с новата скоростна кутия и лекия маховик. Направо е, като самолет . Огромна е разликата във въртящият момент, особено при витек режима! Педала на съединителя ми е по-лек и по-лесно се натиска така да го кажа. Нямах възможността да я тествам на сухо и да я по настъпя, но и това ще стане тия дни. Ще направя и едно клипче! п.п. най-вероятно ще трябва да се до настрой компа на бензина. Дали заради генерацията или заради нови филтър, с.к. не знам но не я усещам да върви на макс. Може и да не сме я зацепили на правилната страна, защото знаете бяга с половин зъб. . Edited May 30, 2014 by Izverg 3 Share this post Link to post Share on other sites
Колега 203 #156 Posted June 2, 2014 Направи ли клип вече с новите скорости Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #157 Posted June 4, 2014 (edited) ами направих колкото можах да снимам с 1 ръка и да карам. Първият клип е на бенз. Втория на газ. Забелязах, че не ми се пусна витека, не я бях загрял достатачно сигурно. Все пак ето какво снимах: Бензин: На газта има витек: Газ: Кой знае каква разлика няма... Но сега ще трябва да се донастрой компа на бензина усещам, че може и повече да покаже. Все пак има и някаква вероятнот да сме я зацепили на грешната страна. Нали бяга половин зъб. Това нещо по-късно ще го оправям. Едто и една снимка със другата седалка. Едно тапициране им трябва и на синята и липсва пластмасата, ако някой има да се обажда ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НОВА ТИ КАЗВАМ НОВААААААААААА Ще снимам пак след няколко дена. Edited June 4, 2014 by Izverg 4 Share this post Link to post Share on other sites
jimi 291 #158 Posted June 4, 2014 не знам ква кутия си сложил колега, но мойта с кутия от д13 на втора в 7700 оборота прави 100 на 3та 152-3 тва със гуми 195/50/15колата може още доста да тръгне най вероятно от чипа ще е тайната Share this post Link to post Share on other sites
Izverg 458 #159 Posted June 4, 2014 Интересно, че имам прекъсвач на 7200 а тя отиде на 8200 Share this post Link to post Share on other sites
Колега 203 #160 Posted June 4, 2014 Хмм странно ти май си първия които слага Д13 кутия и е недоволен По-лесно е ако имаш старо клипче да сравниш преди/сегаПоздрави Share this post Link to post Share on other sites