Jump to content
Sign in to follow this  
Izverg

D15minime --> CR-V B20 turbo

Recommended Posts

d13 кутията е малко по къса или заради файнал-а ми се струва, но не е, като направената кутия :)на 3та прави 150

Да се похваля с какво ново се сдобих.

post-448-0-65833700-1396529582_thumb.jpg

Отне ми доста време докато прехвърля моите релси на седалката но се справих.  :punk:

Днес си смених мембраните на изпарителя, защото при диагностика ми показа, че ми пада налягането във високи обороти. За мой късмет, изпарителя ми се оказа някаква крадена марка REC (полска) и добре, че намерих мембрани. Удивително, че е само 1 малка  :| и едно филтърче вътре. Следва пак диагностика...

Имам и уговорка довечера да се пусна с едно бмв-це. Модел 318 115 коня - седан. Мисля, че резултата ще е ясен но все пак.... :)

Действаме по генерацията....

• Upvote 2

браво колега с проекта , доста си се занимавал  :punk:

Благодаря ти колега.

Ето клипчето с бмв-то. 

Много лош старт за мен.  :whistle:

Най-накрая да сложа и куката отпред:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нямам търпение да дойдат другите части и да я правим самолет  :punk:  Планирал съм за генерацията 2 резунаторни гърнета и 1 крайно с тапа. Размера на тръбата да е външно ф55-57. 

Edited by Izverg
  • Upvote 3

Мега як заден тол хуук! Не ми хареса само стикера, който си сложил на калника, но все пак колата си е твоя. :) Какво направи с калника и вратата?

И ако не е тайна от къде и колко ти излезнаха ключодържателя и тол хуука ?

Много голям мераклия си колега евала,но ключа е уникален. :D

Не си първия който ми го казва :D

Днес си повдигнах капака....

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И сега, като си намяме работа с един приятел се хванахме да търкаме джантите. Май се отказах да ги правя бели :)

Edited by Izverg
  • Upvote 1

А пък котето счупи пружината!!! 

Публикувано изображение

• Upvote 1

Low and Slow....

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пуснах една разпънка на задните колани (от колан - до колан). Снимки като я боядисам :)

Идеята за джантите е такава:

Публикувано изображение

Edited by Izverg
  • Upvote 3

Почна се така:

Публикувано изображение

Стигна до така:

Публикувано изображение

И накрая стана така:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Трабата си е хромникел и не мисля да я боядисвам. Не се и старах да блести повече за да не ме дразни в огледалото знам ли.... :D

Edited by Izverg
  • Upvote 3

Снимай захващането на тая разпънка към купето. Ако си я хванал на пластмасата значи си имаш простор на задния джам.

• Upvote 2

Супер станаха  :P

• Upvote 1

Малко пресни снимчици. Сега има една дилема за цвета на шестограмите.... и сигурно ще търся по-къси винтили, нещо ми се натрапват на очи.  :|

post-448-0-91037600-1399095121_thumb.jpg

post-448-0-10492200-1399095139_thumb.jpg

post-448-0-95178200-1399095179_thumb.jpg

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Edited by Izverg
  • Upvote 3

Ето така изхглеждат джантите в готов вид

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Upvote 3

Лудница са станали.Браво,много добре! :)

Голям порой в гр. Русе щяхме да се издавим направо. Поражения от градушката почти нямаше. Успях да се скрия под дърветата  :whistle:. Наложи ми се да я карам до нас за да си я прибера и като стигнах пред нас  ииии..... гледам предния лип го няма  :puke:  :puke:  :puke:  :punch: Хукнах да го търся ама файда... Трябваше да го хвана по-добре. За бъдещите притежатели на SPOON лип от общата поръчка на Izanagi. Ще им дам съвет освен в 2-та ъгала от към гумите да го хванат и в средата от горе надолу с 1/2 винта. Аз го бях хванал само от към гумите и 2 пъти го губя. Та сега ще се ориентирам към стоковия лип. 

Все пак имам и с какво да се похваля. Смених оригиналното гърне със спортно и звука е хубав басов, не се набива на уши.  Оставил съм за сега стоковия резунатор и кухия катализатор.

На визия като, че ли го докарва! (Малко е мръсна...)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И на звук:

https://www.facebook.com/photo.php?v=779895752045360&l=24571638022267790

Сега обаче без липа ми е много много грозна!

Публикувано изображение

Ииии малко при големите батковци:

post-448-0-14391700-1400225884_thumb.jpg

post-448-0-97456700-1400225925_thumb.jpg

Edited by Izverg
  • Upvote 1

на клипа пушека от масло ли е или от времето  :shock:

Дантите са супер!

Колега, погорява масло, защото слушах моя майстор и не смених сигментите (голяма грешка) :)

По назад в темата писа че сменяш маслото и визкозитета му..имаше ли ефект от към разхода?

Няма ефект от това да минеш на пълна 5w50.. .поне при мен нямаше. Да не кажа, че май и по-бързо го гори от 10w40 полусинтетиката. Днес смених маслото с Bizol някво немско минерално на 15w40, че е по-евтино и да си го гори колкот иска...  :|  :music:

• Upvote 3

Прасни няква добавка че да бара по-малкоНе е работа тва постоянно да гледаш щекатаНа джантите борда така ли ще остава?

Ами да, за сега ще е бял цвят.  По-нататак друг, бялото много ми се цапа

Евала на колегата,и този път го хвани как си тре,защото ако аз го намеря няма да ти го върна :lol:  :lol:  :lol:

• Upvote 1

Здрасти колега, сподели ефекта след смяната на кутията , че и аз съм замислил нещо такова 

Голям ефект ще имa зa по-бързо влизaне във витек режим. Онзи ден се пуснaх с aнличaнкa сток d16z6. Кутиятa му е точно тaкaвa с фaйнъл 4.44. От стaрт ми прaй 2 коли докaто влязa във витек. След което кaрaме нa едно. Нито го нaстигaм нито той ме дърпa... Веднaгa ме нaведе нa мисълтa че влизa по-бързо в обороти. След кaто я сменя и aз пaк ще се пуснем.

• Upvote 1

Нов стикер

Публикувано изображение

И интейк хоуммейд на 75мм

post-448-0-47393000-1400565909_thumb.jpg

Ще е временен...  Излезе ми около 10-на лв.  :)

И ощеее....

post-448-0-49667900-1400565945_thumb.jpg

Edited by Izverg
  • Upvote 1

USDM стопчета имам малко аз!  :plane:  Не питайте къв х** си е докато ги отвориш без да ги чупиш! Изпънах малко удареното сега остана да се китне и боядиса.

Нова боя на капака на клапаните:

post-448-0-31220100-1400996934_thumb.jpg

И ощеее

post-448-0-83205600-1400996957_thumb.jpg

post-448-0-32741200-1400996971_thumb.jpg

• Upvote 1

Няма вече стикер бомб! Не е за вярване ама кучето ми го надра  :dunno: Според приятелката ми е по-добре без него. Все пак реших днес да си поиграя малко с габаритите и направих страничните мигачи на калника да светят с габарита и същевременно да мигат с мигача. Ето какво се получи в края на крайщата.

Когато е комбинирана светлината с габарит и мигач, то те мигат различно. Тоест разликата е при малкия мигач на калника. Когато не си на габарити то те мигат еднакво.

Към мен пътува още 1 спортна седалка подобна на моята, за да направим един компелкт. От Германия утре тръгват, скоростната кути и лекият маховик. Петъка ще ги монтирам и се надявам да остана доволен!  :yes:  :yes:

Edited by Izverg
  • Upvote 3

Днес си взех колата с новата скоростна кутия и лекия маховик. Направо е, като самолет  :plane: . Огромна е разликата във въртящият момент, особено при витек режима! Педала на съединителя ми е по-лек и по-лесно се натиска така да го кажа.  Нямах възможността да я тествам на сухо и да я по настъпя, но и това ще стане тия дни. Ще направя и едно клипче! :punk:

п.п. най-вероятно ще трябва да се до настрой компа на бензина. Дали заради генерацията или заради нови филтър, с.к. не знам но не я усещам да върви на макс. Може и да не сме я зацепили на правилната страна, защото знаете бяга с половин зъб.

.

Edited by Izverg
  • Upvote 3

Направи ли клип вече с новите скорости :D

ами направих колкото можах да снимам с 1 ръка и да карам. Първият клип е на бенз. Втория на газ.

Забелязах, че не ми се пусна витека, не я бях загрял достатачно сигурно. Все пак ето какво снимах:

Бензин:

На газта има витек:

Газ:

Кой знае каква разлика няма... Но сега ще трябва да се донастрой компа на бензина усещам, че може и повече да покаже. Все пак има и някаква вероятнот да сме я зацепили на грешната страна. Нали бяга половин зъб. Това нещо по-късно ще го оправям.

Едто и една снимка със другата седалка. 

Публикувано изображение

Едно тапициране им трябва и на синята и липсва пластмасата, ако някой има да се обажда :)

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НОВА ТИ КАЗВАМ НОВААААААААААА

Публикувано изображение

Ще снимам пак след няколко дена.

Edited by Izverg
  • Upvote 4

не знам ква кутия си сложил колега, но мойта с кутия от д13 на втора в 7700 оборота прави 100 на 3та 152-3 тва със гуми 195/50/15колата може още доста да тръгне най вероятно от чипа ще е тайната :)

Интересно, че имам прекъсвач на 7200 а тя отиде на 8200  :|  :|  :|

Хмм странно ти май си първия които слага Д13 кутия и е недоволен :DПо-лесно е ако имаш старо клипче да сравниш преди/сегаПоздрави