Jump to content
enchev87

Пушачите на НАРГИЛЕ

Recommended Posts

Здравейте, от около 3 години пуша наргиле, харесват ми всички мешки с мента, супер свежо, особено за горещите дни. Чесно казано, в началото ме мъчеше един привкус на въглен, който реших с откриването на натуралните въглени. Тютюна, поне засега, копувам домашен от едни сириици в Студентски (имат магазинче). Търся и качествени марки, но такива в БГ няма. Ако пък сте попадали, споделете откъде, аромата и тн.Във вазата съм наливал (освен вода) мляко (доста по мек вкус, като е хубаво да се смеси с вода, че стават едни балончета и в един момент почваш и да пиеш от него :D ), наливал съм и мента (голям съм и фен), пробвал съм и с ракия (много зле беше, две три дръбки и се отказахме), в момента слагам лед във водата (по мек вкус и охладен пушек).Направил съм си един дифузер, одължена тръбичка, запушена от едната страна и с дупки отстрани, слага се на тръбата влизаща във вазата, идеята и е да не стават много балончета. Малко се обезмисля ако не е сипано мляко.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм голям фен на наргилето, пуша от много години, не ги помня вече. Сменил съм няколко наргилета повечето вносни от Турция, имал съм и от господата араби ( като казвам вносни имам предвид че съм си ги поръчвал на приятели за да не се окажат ментета ) Купувам си всичко (тютюн и въглени) от женския пазар от арабеските, на последък обаче пуша една смеска подарък от Дубаи. И аз съм голям фен на ментата но, тази която взимам по кило е невъзможно да се пуши без да я смесиш че имаш чувството че си лапнал някой ледник Публикувано изображение. Пуша с вода и със плодов екстракт или есенция, слагам чат пат и лед. Избягвам маркучи с метална оплетка или ако са с такава да е някоя която не ръждясва понеже след доста употреба започва да се появява ръжда. Въглени предимно за котлон но зависи от смеската. Общо взето не му се впрягам просто съм научил всичко от господата араби който познавам и някой друг турчин всички обаче много запалени. За мен е важно да вади много и гъст дим без ухание на въглен и да се наслаждавам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fumari е вашата марка. Намира се трудно, но ако успеете - това е уникален тютюн. Попринцип са от америка и струва около 25 лв - 100 грама. Поръчвах с едни момчета, които поръчват, имат си и сайт - пишете на лс да ви кажа за да няма конфликти за реклама :).Има хубаво наргиле на Плиска, но е малко скъпо 15лв, но си заслужава - пичовета там са големи фенове :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако говориш за Шиша на плиска ги знам доста добре, правят го добре наистина.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, за момента там е най-доброто наргиле в Сф :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам една приятелка е в САЩ и ще и кажа да вземе, ромман също мисля да пробвам че го хвалят.Оня ден си купих ал фахер, не е лош а тъпото беше че имаше само един аромат :P. Намерих и от кокосовите въглени че иначе нещо не ми допада.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-трудно се разпалват кокосовите, Фумарито е най-доброто на пазара :) поне от известните

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...