Jump to content
Nikolay.G

Prelude 5 gen относно спирачните апарати

Recommended Posts

Здравейте колеги ,миналата седмица ми се случи лек инцидент на пътя заради спирачките . Просто отказаха да спрът. Абс -само се чуваше как удря и колата не успя да намали от 40 км/ч на 2-ра за има няма 6-7 метра. Затова веднага и на въпросите ми :Могат ли предните спирачни апарати да се сложат на задните шенкели ? И ако да къде могат да го направят ако има нужда от планки.Какви накладки да използвам , защото в момента съм с ЕБС ултимакс на 1500 км и колата ми не спира за разлика от старите ми ,които бяха изпепелени.П.с Прелюда е бб6 мисля че е с най-малките апарати отпред на 262мм . Благодаря ви много за помощта предварително :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А проверил си ли всичко необходимо по спирачната система за да сменяш апарати.Как са ти дисковете , сменял ли си спирачната течност , задържат ли ти апаратите , с какви дискове караш , обръщал ли си внимание на задните спирачки като цяло ? Все въпроси на които не си написал нищо.Прелюда с мотор Ф20А4 ( 1992-2001 ) и по-малките спирачни апарати спира чудесно ( мое мнение ) ако всичко му е наред по спирачната система.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накладките са скапани!В тая връзка Текстар са в пъти по-добри от ТРВ със сигурност!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами значи при смяната на накладките ми провериха и челюстите на задните ,на предните спирачки връщат всичко е наред . Дисковете са дебели около 7мм оригинални са и предните и задните , има спирачна течност до линията на мах -а , само другото което току- що се сещам е ,че системата не е обезвъздушавана поне откакто аз съм я купил и никаква друга идея за причина :( всичко е прегледано и освен накладките друго не е пипано по системата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...