Jump to content
eransun

Кожен салон за Акорд

Recommended Posts

Здравейте. Обмислям да закупя нещо като постелки ли , калъфи от "кожа" за салона на колата ми. Изглеждат така, но се чудя дали ще станат за колата ми. 98 година английски Акорд с облата задница. Пише че е специално за английски модел, но не съм запознат това като моята ли е или не ?? Отделно някой дали е запознат дали ше стане , ше изглежда ли добре - не като обикновенни торби сложени отгоре и ще спарва ли много? Разлика с оригинален кожен салон ще има ли огромна от към запарване, визия и т.н. ето част от описанието "BOX MARKED ACCORD 4 DOOR L - REG I DONT KNOW IF IT FITS A 2 DOOR OR OTHER YEARS , MANUFACTURED 96 IN U.S.A SO A OPTION I GUESS AND GENUINE HONDABRAND NEW NEVER FITTED1 REAR SEAT BACK , 2 REAR SEAT BOTTOM , 4 HEADRESTS2 FRONT SEAT BOTTOMS , 2 FRONT SEAT BACKS3 BITS FOR CENTRE I GUESS REAR ARMREST & CENTRE CONSOLEONE ODD STITCHED BIT MIGHT BE FOR HAND BRAKESOME SPARE LEATHER BITSUNUSED CAME FROM A HONDA DEALERTHANKS"Или ако някой е запознат с изготвянето и тапицирането при познат или в магазин но не за безбожните цени от 800-900 лева... до 250-300 ето и снимка.

post-16036-0-94096200-1366382424.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично мое мнение, е че нама да стоят добре, просто никога калъф не може да легне като тапицерия която си е опъната със всички скоби и телове. Ако толкова ти е мерак за кожен салон, по-добре посъбери малко пари и го направи като хората.За запарването - то си зависи от търпимоста на дупето. Има и един друг момент-когато не е опъната както трябва, кожата се набръчква и по бързо се напуква и съответно се къса. Не разбрах на каква цена са тези калъфи, знам че в Асеновград има фирма която се занимава само с изработка на такива работи, правят и по поръчка. Нямам телефон, само знам че са някъде около гробищата :D , те зареждат Метро, Кауфланд и други такива. Аз лично калъфи не съм правил, няма и да направя, колкото и да ме врънкат. Въпреки всичко написано, нищо не ти пречи да пробваш и да прецениш сам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля че за твоя Акорд ще си намериш оригинален кожен салон за има няма 400 лв. Един приятел за 100 паунда си взе цял като нов салон за Акорд англичанка 2002г.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благдаря за мненията. От Англия е за 210 лева. Цял кожен търся но немога да намеря в Бг... и от Ровер форума все някакви изтъркани ми предлагат.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и още нещо да отбележа ....това което си пуснал като обява е за Американски Акорд ...ти караш съвсем друг :))) Англииски (за Европа де )

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намери си кожени седалки втора ръка от друга Хонда и си поиграй да ги монтираш.С повечко късмет ще се вместиш в бюджета.Скоро продадох предни кожени седалки от Акорд купе 6-та ген. за 120лв двете с все релсите и моторчетата,че едната беше изцяло електрическа.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...