Jump to content
eransun

Хонда Акорд автопилот

Recommended Posts

Здравейте. Обмислям вариант да закупя автопилот от хонда акорд 97 втек 2.2 за моята 98 2.0 дизел. Има ли съвместимост в двете неща и ще функционира ли при мене автопилота ? Някой компетентен сервиз или човек който може да ми го сложи познава те ли в софия или пловдид. Благодаря. Отделно обмислям и кожен салон само че до колкото виждам ефтини има от ровер 6 серия и хонди след 98 година с десен волан. Ако взема от ровер ще пасне ли на купето ми, а от хонда с десен влан дали ще е проблем с нещо ( освен с корите по вратите - лява и дясна )

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея откъде автопилота взима информация за обороти и скорост, но си мисля, че такъв от бензинова кола няма да работи коректно на дизелова. Поне не без "кирилизиране". За тази операция аз бих препоръчал Евгени в Пловдив, но не съм сигурен дали може да ти бъде полезен. В раздела за сервизи има координатите му.За салона от кола с десен волан вземи предвид, че обикновено само шофьорската седалка е електрическа, а при теб ще се падне пасажерска. Не е болка за умиране, но все пак....П.П. Помисли си като теглиш чертата дали откъм пари, време и нерви няма да ти излезе по-лесно направо да смениш Акорда за 2.2i VTEC. Все пак с големия мотор върви и богато обурудване. Аз имах точно такава и си имаше кожа с ел. седалка, автопилот, ФАБРИЧНА навигация, шибидах, подгрев на огледалата и т.н. Излишно е да ти казвам, че 50 коня в повече хич не са излишни за това тежко купе, а с кадърно монтиран ГИ разхода не е много различен от на дизела като пари, а освен това не трака, не тропа и не пуши черно... ;) Каквото и да решиш - успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея откъде автопилота взима информация за обороти и скорост, но си мисля, че такъв от бензинова кола няма да работи коректно на дизелова. Поне не без "кирилизиране". За тази операция аз бих препоръчал Евгени в Пловдив, но не съм сигурен дали може да ти бъде полезен. В раздела за сервизи има координатите му.За салона от кола с десен волан вземи предвид, че обикновено само шофьорската седалка е електрическа, а при теб ще се падне пасажерска. Не е болка за умиране, но все пак....П.П. Помисли си като теглиш чертата дали откъм пари, време и нерви няма да ти излезе по-лесно направо да смениш Акорда за 2.2i VTEC. Все пак с големия мотор върви и богато обурудване. Аз имах точно такава и си имаше кожа с ел. седалка, автопилот, ФАБРИЧНА навигация, шибидах, подгрев на огледалата и т.н. Излишно е да ти казвам, че 50 коня в повече хич не са излишни за това тежко купе, а с кадърно монтиран ГИ разхода не е много различен от на дизела като пари, а освен това не трака, не тропа и не пуши черно... ;)/> Каквото и да решиш - успех!

Благодаря за коментара. Обмислял съм варианта но не ми се разделя с хондичката. Ще разгледам още малко по форумите. Благодаря отново

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...