Jump to content
Gibo

Блокирана ДЖИПИЕС/СИДИ/ДИВИДИ конзолка за хонда ЦРВ 2.2 ДИЗЕЛ 2006 2-ра генерация!

Recommended Posts

Здравейте,имам следния проблем при подмяна в сервиз на горивен филтър ми изключиха акумолатора на автомобила ХОНДА 2006 црв 2.2 ,който с конзолка дивиди/сиди/навигация ми се блокира конзолата,а код нямам за него.Излиза ми 5 цифрен код за въвеждане.Изчетох форума но не намерих отговор на проблема.Включително и това за кода ,че може да е някъде по документи,жапки и т.н..Днес бях в Хонда Варна,момчето неможа да реши проблема,като провери чрез номера на рамата,пак не успя да намери проблема,звънна на някакъв човек,явно познат в София и разговора течеше пред мен.Разговора им беше следният,тъй като този от Варна знаел как да отблокира или тоест да намери кода за стартиране на навигацията само на ЦРВ-ТА 3-тото поколение 2007 - 2012 ;)/>

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обади се утре м/у 10:00 и 13:00. Ако е с оригиналното оборудване си безгрижен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Омбре Здравей!!! Писал съм ти едно лично писмо.Това което знам за конзолката според варненските представители за хонда,момчето което направи сверка с рамата е че е оригинално.В личното съм ти написал номера на рамата на автомобила.Неможах да се свържа с теб и за това ти пиша и тук,надявам се да помогнеш,но аз съм от Варна и скоро нямам път към София!!! :rolleyes:/> Мога да ти пратя пидиеф фаил точно с изглед на моя сиди/дивиди/джипиес ,но е оригинален,навярно монтиран в Италия.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Омбре не помогна.За сега все още чакам от Хонда представителите да ми кажат кода,но вече станаха 2 седмици и си карам колата без музика,голям кеф ;)/>:dry:/> Искам да кача снимка с това което имам в колата като дивиди/сиди ,но нещо не ми качва снимките!!! Ако някой все пак знае как се отстранява този проблем,и намирането на код-а да драсне нещо!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам само да спомена,че проблемът ми беше решен Благодарение на Бултрако - София от Цветан Сариев.Писах на service-sofia@honda-bg.com на този адрес аз получих адекватен отговор с кода към моята навигация,безплатно!!!! Благодарности към сервиза на Хонда за кода!!! :cool:

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...