Jump to content
JayR

проблем с аларма на сивик шеста

Recommended Posts

Привет Колеги!От сума време имам проблем с алармата с която ми дойде колата от Италия. Проблема е следния. В началото дистанционното просто не хващаше от далече. Смених няколко батерии, разлика нямаше. В последствие почна да хваща само, ако съм непосредствено до левия калник където е и самата аларма. Понеже почнах да се излагам по паркингите и ми наду главата, я изключих и забравих за аларма и централно докато нямам повече време да я погледна. Вчера реших да си поиграя и разглобих дистанционното. Имаше няколко лоши споики които оправих, но като цяло нищо притеснително.Замерих и батерията, която си даде 12V. Слизам долу, натискам и ..нищо..вече не хващаше и от под калника.Та въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с подобен казус и дали според вас проблема е в дистанционното или в самата аларма. П.С. знам, че мога да си купя нова аларма, но ако мога да го избегна ще е чудесно :lol:/>

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С подобен проблем с 2те дистанционни и аз бях до скоро . Мислех и аз да я сменявам или да не я ползвам , ама се залафих с един френд и отидох до алармаджията . Моето едното не му бачкаха бутоните , другото ловеше само отблизо и не всеки път . Та първото човека нещо го е презапоивал , 2рото чакам да достави читави батерии . Ходи някъде на автоаларми да я погледнат . То по принцип самата антена на алармата е кабел , или поне на тея дето съм виждал , и ако не е закачен за купето не лови сигнал . Всеки сервиз за аларми би трябвало да ти свърши работа , ако им се занимава .

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, благодаря ти.. предполагам, че ще трябва да ида до някой сервиз все пак, колкото и да не ме радва тази идея :(:blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А каква ти е алармата, да не е с тези гумените дистанционни? Ако може, качи снимка. Моята също е с италианска аларма, че даже имам само 1 дистанционно. Не съм много доволен от нея, но какво да се прави ще я карам докато ме остави :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алармата е някаква италианска бънгия, но дистанционните са пластмасови (едното е всъщност е махагон реплика:). Ще кача снимки скоро. Странното е, че със времето разстоянието на което можех да откл. и закл. постепенно спадна до 0 без проблема да има общо с батериите...поне за мен необяснимо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има аларми който просто не са предвидени да работят на ниски температури .. имах ядове с една такава .. и повечето платки на дистанционни са заляти и при преправянето му и спояването му си заминават за винаги :) с 2 думи по добре някой да ви сложи аларми тук ... гаранция и тнт ПС:и много много не си играйте с тях защото ако има някой включен блокаж към алармата ще си обикаляте колата като тежък камък

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моята е от Италия ако въобще има нещо общо. Хваща доста отдалеч(поне 150 метра) когато няма препятствия. Обаче са ми правили номера и двете дистанционни. Като натисна свети една червена лампичка на него. Свети силно когато работи добре, но някой път свети съвсем слабо.Тогава или изобщо не хваща или трябва да го ръчкам повече. Причината е окислени медни пластинки на гнездото за батерийката. И на двете дистанционни съм ги почиствал и работят пак перфектно.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...