Jump to content
HEMA ABAHTA

FR-V има ли някой

Recommended Posts

Акорда ми отесня и мисля да мина на нещо по голямо. Харесах FR-V, но ако има някой да ми каже как е като цяло - удобно ли е с тази седалка отпред и някакви е такива неща.Гледах едно ревю на top gear и малко ме ... стреснаха , но те там са малко олигофрени, така че инфо от първа ръка ще черпя :)))

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм притежавал F-RV, но карах такава под наем 1 седмица. Колата си е супер и е адски удобна за голяма компания (или семейна кола). Единствения недостатък е че рядко се намират екземпляри с високо ниво на оборудване. Според англичаните е супер препоръчителна за семеен автомобил - не знам кое ревю си гледал ти. Честно казано ако си намериш такава с 2.2 i-CTDI в добро състояние няма да сбъркаш. Просто внимавай при избора защото мотора е прекрасен, но като всяка машина се чупи, а поддръжката му е зловеща. Иначе колата няма някакви отличителни или специфични проблеми.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

че то какво му е по-голямото от акорд, ако държиш да е хонда трудна работа, стрийм,одисей или пилот.голям ван е тойота версо авенсис. Иначе фрв-то е много готино и навремето мислех да си го купувам но заради ДДС 6+1 си взех тойота версо .Сега пък си с црв и ми е добре

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм притежател на такъв автомобил и мога да кажа, че по удобна кола от тази не съм карал. Мотора е К20 а нивото на оборудване е доста високо, има си 12 еърбега, биксенон, климатроник, тракшън контрол и много други екстри няма да изреждам :) Определено няма да збъркаш в избора си ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Гледай да е с К20 - 150 к.с. i-Vitec , защото има и 1.7 vtec - 125 к.с. не знам как върви но той е слабичък за това купе Публикувано изображение и при изпреварване ще имаш трудности , а К20 е невероятен двигател със супер нисък разход - около 7 - 8 извън града, но пък е самолет ! Вече 1.8 - 140 к.с. не знам как се държи но май е подобен на 1.7 .

А средната седалка я махаш и си слагаш една голяма хладилна чанта :D

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,имаме FR-V (дизеловия двигател, най-виското ниво на оборудване) от 2 години насам. Мога много да говоря за автомобила, но най-добре да питаш конкретни неща. На въпросите ти: да удобна е колата, дори за по-едри хора става. Аз съм кльощав и дълъг но съм давал колеги да е карат, които са над 100кила и тяхното мнение съвпада с моето. Иначе какво имаш предвид, че акорда ти е утеснял - като брой места за пътници или като багажно отделение? Ако е първото си уцелил в 10-ката FRV-то, ако е второто багажника е по-малък от този на акорда. Ако искаш (и си от София) може да дойдеш да е видиш на живо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...