Jump to content
xatamoto

Продавам Honda Accord

Recommended Posts

Колеги, продавам си ферХондето.

Колата съм я купувал лично от дилър на Хонда в Щирег, Австрия. Сервизната документация, а и състоянието на автомобила ме карат да мисля, че пробега от почти 220к км на таблото е реален. Първият собственик е бил австрийски инжинер, вторият е дъщеря му, а третият съм аз. Първата регистрация е от 11.12.1997, а по различни детайли има стикери 6.1997 или 7.1997г. т.е. автомобилът е от последните бройки за това поколение. От 9.1997г. започва производството на следващата генерация Акорд.

Смея да твърдя, че инжинерът е поръчал всичко, което се е предлагало за този модел - навигация (неизползваема в БГ), кожен салон, ел. пакета включва 4 стъкла, огледала (с подгрев), стъклен шибидах и шофьорска седалка, автопилот, халогени, пръскалки за фаровете, комфорт модул и неща които за мен не са екстра, но понякога се доплащат като климатик, чупещ волан, 2 еърбега, трети стоп, огледала и брони в цвета на купето и т.н. Реално според мен в тази кола липсват термометър за външна температура и подгрев на седалките ( и евентуално "памет" на шофьорската).

В колата има подготовка за мобилен телефон - стойка за Нокия 82/8310 със зарядно, 2.5 мм жак с връзка към говорител и микрофон. Посредством преходници ползвам това оборудване с настоящия ми телефон, който е с 3.5 мм жак и зарядно на microUSB.

След покупката през септември 2010г. смених всички ремъци, ролки и филтри. Други неща, който съм сменял са два шарнира, предни дискове с накладки, радиатор на климатика (май не се казваше радиатор, но се сещате за коя част става дума) и воден радиатор. Оправил съм и по-дребни работи като смяна на копчето за подгрев на огледалата и ремонт на стоп-машинка на съединителя.

В момента колата е със CD/MP3 Sony A250, което съм купувал чисто ново за старата ми кола. Новият собственик ще получи и оригиналното радио, което заради дисплея за навигацията (монохромен) няма нито касетка, нито диск, нито дори преден AUX вход и върви в комплект с чейнджър, който чете музика само във CD формат.

В момента колата е с летни гуми (които могат да изкарат и следващото лято) на оригиналните алуминиеви джанти. Има и втори комплект лети джанти, отново за заводско вграждане, със зимни гуми.

Има ГТП, ГО и каско до септември 2012г. както и годишна винетка.

Аз не пуша и съответно и в колата не се пуши, но не мога да кажа, че никога не е пушено.

Естествено, това е 15-годишна кола и има някои забележчици.

Най-дразнещата е, че предното пасажерско стъкло се отваря само около 10 см. Проблемът е във водачите на механизма. Правих 2-3 опита да го оправя, но след 10-15 вдигания/сваляния отново е в изходно положение и накрая ми писна.

Друго, което дразни е едно леко треперене при натискане на спирачката в интервала 60-80км/ч. Интересното е, че изчезва при 2-3 по-силни натискания и се появява отново на слеващата сутрин. Според едно майсторче проблема е във водачите на задните спирачни апарати, но реглажа не бил проста работа и можело да стане по-зле.

Другите забележки козметични - есента боядисвах някои детайли и лесно се познава кои са, има леки драскотини от храсталаци и една по-сериозна от ключа на някой недое**н п***р**т(на предния капак - около 20см), "летните" джанти имат леки следи от бордюри, а "зимните" са си за боя.

Предното стъкло е за смяна, но това е предвидено за следващия месец.

Колата се намира в София, но е възможно да се види и в Пловдив след предварителна уговорка.

Телефонът ми е 0878/626-000 Венелин

Цената е 5000 лева като съм взел предвид всички забележки (освен предното стъкло), но е възможен коментар НА МЯСТО, но не и по телефона, на ЛС или в темата.

Тъй като качването на снимки се оказа непосилна за мен задача пускам линк към обявата ми:

 

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11288884923081813&f1=details

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата може да се види до вторник (22.05.). След това заминаваме за десетина дни на разходка из Европа :afro:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможен коментар на цената, както и бартер за нещо двуколесно(за предпочитане хубав велосипед) до 1000лв :rolleyes: . Просто нямам нужда от две коли.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече има и опция за лизинг.Вероятно скоро ще имам и служебен автомобил и този ще си стои кротко на паркинга, което е грехота предвид табуна под предния капак.П.П. Бартери за друг автомобил НЕ ме интересуват.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цена без "зимните" джанти и с оригиналната музика - 4500лв.Вариантите за лизинг и бартер остават.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колицата вече подмина 220 000 км и е със сменено масълце.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забележката на предното стъкло е отстранена - сменено е с ново.Цената остава съшата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото на септември предстои да се подновят преглед и застраховки. Дотогава е възможен по-сериозен коментар на цената.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ФерХондето е с подновена документация до септември 2013г. За съфорумци цената става 4800лв или 4300лв без зимните гуми и касетофона.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПРОДАДЕНА!!!Честито на новите собственици. Да си я ползват със здраве!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...