Jump to content
sls

съвет при избор на акорд 7- 2.0 или 2.4

Recommended Posts

Здравейте колеги нов съм във форума. Мисля скоро да ставам собственик на Accord 7. Спрял съм се на бензинка,, но се колебая дали да е 2.0 или 2.4. Може ли някой да ми даде савет за:

1. Кой от 2та джигателя е по-сполучлив;

2.Дали е одачно да им се слага газов инжекцион;

3.Кой са по-важните неща, който трябва да гледам при покупка;

4.Има ли проблем, ако колата не е оригинални джанти(износване на главини, за ходовата част)

Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: Да ти имам проблема колега. Отдавна да съм взел модификацията с 2,4 мотора ако имах възможност. Та... всичко е въпрос на гледна точка и потребности, и не на последно място финансови възможности. Незнам да има проблем да се монтира газов инжекцион и на двата мотора. Ти прецени доколко имат значение за теб нютон-метрите под капака, икономията от разход на гориво (щом мислиш газ да слагаш) и според това ще направиш лесно избора си. Аз не се съмнявам че и двата мотора са "сполучливи", важното е на какво ще попаднеш като екземпляр при покупката, защото никога не е ясно какъв мърляч може да е карал колата преди теб. Успех и късмет от мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за мнението. А можеш ли да ме посъветваш кой са по-важните неща, който да гледам при първоначалния оглед.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз съм с акорд 7 серия 2л бензин комби.Имам газов инжекцион Заволи, сложен откакто е купена колата- преди 3 години.Минати км около 60000,никакви ядове за сега относно двигателя и ги,сменям само консумативи - масла филтри и свещи.Разход градско на газ 11-12/100 извън града 8,5-9,5.Двигателите 2,0 и 2,4 са напълно идентични като конструкция и като цяло безпроблемни.Големия мотор е естествено и по добър като динамика но, данъка и разхода му са по големи.За мен 2,0 си е достатъчен за всичко.Най добре е преди да купиш колата да я закараш в оторизиран сервиз да я погледнат - комп.диагностика и окачване.И ако всичко е ок другото е на късмет вече. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...