Jump to content
apolon4o

Инфо за покупка на сивик 7 ген седан

Recommended Posts

Здравейте колеги, от доста време чета из форума но това е първият ми топик /поради простата причина, че мразя да произвеждам спам :)

По темата става дума за този автомобил http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11307648616017629&f1=details интересува ме дали някой го е гледал, ако има колеги от Видин ще им бъда благодарен ако ми дадат инфо не само за колата, но и за читави сервизи в които мога да направя диагностика (ако се навия да пропътувам 350-400 км.).Ще бъда благодарен на всички които са карали или карат 7 ген седан да споделят инфо за автомобила (обслужване, подръжка и т.н.).

Обявата беше публикувана преди повече месец, това което ми направи впечетление е, че в началото колата беше обявена на 7500 и за 3-4 семици падна на 5900 и ме съмнява да няма някакъв по сериозен проблем!? А и контраста в цената със следващия седан в мобилето е около 4000 лв.

 

Благодаря Ви предварително за помоща!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, като цяло най-добре е да я закараш на някой сервиз, за да ти я огледат от снимките се вижда ръжда на тампоните на амортисьорите и на единния болт на тампон на двигателя на капака нещо като омазнено може да е от снимката нзн(под хонда в-тек) също предният капак от ляво изглежда има 1 пръст луфт, както и нивото на спирачната течност на мен ми се вижда ниско...Не съм на 100% сигурен, но в 7-ма генерация седан мисля, че слагат само 1.7 125к.с. двигател, а не 1.6 както е написано това можеш от ВИН-а на колата да разбереш, който предполагам продавача би ти казал и по телефона.За слаби места изчакай някои от колегите да сподели или разгледай темите в техническия раздел.

Редактирано от Code7

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един хинт - гледам че сервизните книжки са на турски и се сещам,че този модел е сглобяван там и се чудя дали не е турска сглобка (не казвам че е лоша, просто не съм чувал отзиви). Това може да се провери по ВИН кода.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странна работа от днес колата се е преместила от Видин в Перник и цената е още 100 кинта надолу !?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега,имах такъв седан 1.6 110 коня,за мен това е най икономичния мотор на 7ците 5,2 минимален разход и максимален 7,5.Продадох го на 210 000км и беше безгрешен.Моя беше Японска зглобка,но знам че ги зглобяват и в турция,това ще го разбереш от Винкода.Както каза колегата Code7 има луфт отляво,затова го виж на път дали дърпа.Иначе като цяло изглежда добре.Мотора ако не се лъжа е D16W7.Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...