Jump to content
xtuners

Търся колега с Prelude F20A4 Automat с клима

Recommended Posts

Колеги имам нужда от помощ. Присаждам климатик на Прелюда и нещо не ми се получават нещата с инсталацията. Търся някой от София със същата кола Prelude F20A4 автоматик с клима, за да хвърля едно око как е вързан компресора и перката на радиатора. Ако има някой желаещ да помогне, нека остави телефон на едно лично, аз ще звънна. Благодаря предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не съм от София, но мисля, че мога да ти помогна. Преди време се сблъсках с този проблем, само че с Н23, но климатика би трябвало да е същия. На Прелюд - автоматик и на този с ръчна кутия инсталациите за климата са обърнати и някои от кабелите са разменени. Аз ходих до София при един приятел с Прелюд, само че автомат, разгледах, и буквално изрисувах, като схема двете букси с кабелите по цветове и като започнах да редя моите (а прелюда ми беше с ръчна кутия) установих разликата. Ще се опитам да ти пратя схемата във възможно най - разбираем вид и ако няма други грешки по инсталирането, трябва да тръгне. Говоря за съвсем лаишко свързване, кабел по кабел, което е 100% изкопирано от здрав, работещ климатик на Прелюд Н23. Иначе схемите ги има в наръчника, но са за професионални техници. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз се съмнявах, че има разлика, сега вече съм сигурен. Всяка помощ ще е ценна. Ето я темата за климата тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=61288всякакви схеми ще са полезни. Може и на някой колега да са от полза в бъдеще. И все пак ако има някой от София с автомат прелюд, нека да драсне едно съобщение.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...