Jump to content
Jorjo

Течност за прочистване на охладителната система

Recommended Posts

Колеги,предстои ми прочистване на един стар автомобил.Досега съм мяркал такива неща на бензиностанцийте,но повечето не ми навяваха доверие.Бих искал да ми кажете на коя марка да търся такава течност и която ще свърши качествена работа.Също и на кои бензиностанций/магазини да я търся. :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай с оцет и минерална вода(от тази топлата,миришеща на запъртък)Наливаш 2 шишета оцет и останалото минерална вода,караш няколко дена и точиш,ако има нужда,повтаряш процедурата:blink:Аз,до сега само така съм промивал водните с-ми...има доста голям ефект:DНа тези добавки,нещо им нямам вяра,че правят доста бели понякога....Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Сега малко мъдрости и от мен. Ако имаш познат който пътува през прохода на републиката (Хаинбоаз) от южната му страна там където е базата на Пътното има една чешма с т.н "горяща" вода, съставките на водата са такива че имат своиствата да разтварят варовика. Наливаш си една туба вода, наливаш в системата и след 1000-2000 км си идеално почистен, без опасност да ти се разяде нещо. Това го знам от учителя си по ДВГ, и е лично изпробвано от мен. Само дето не съм го патентовал :cool:

Редактирано от K_ski

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига сте вадили цитати от "рецептите на баба", вземаш си промивка на "лики моли" от първата срещната безиностанция или хипермаркет, оставяш колата да поработи с нея 30 мин., източваш, наливаш и си готов. Да не е кой знай ква магия....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...